Verkoopmedewerker Gift & Fashionshop 28 uur
Modeteam B.V.
Nooitgedacht, NL
10 dagen geleden

Voor de Gift & Fashion Shop van onze opdrachtgever in Nooitgedacht zoeken wij een ervaren allround verkoopmedewerker ter vervanging van ziekte.

Het betreft dus een tijdelijke functie. In deze leuke afwisselende winkel ben je er medeverantwoordelijk voor dat de klanten plezierig kunnen winkelen.

Dit realiseer je door de klanten vakkundig en met veel enthousiasme te helpen. Daarnaast zorg je voor een nette en ordelijke winkel en doe je alle overige bijkomende taken.

Functie eisen

 • Ervaring als verkoopmedewerker
 • Representatief
 • Weet van aanpakken
 • Woonachtig in de omgeving van Nooitgedacht nabij Assen
 • Bedrijf

  De Gift & Fashion Shop staat in een luxueus vakantieresort in Nooitgedacht nabij Assen. In de shop vind je de nieuwste dames-

  en herencollecties. Naast de collectie voor volwassenen vind je ook voor de kinderen hippe en stoere kleding.Ze bieden tevens de laatste badmode aan.

  img src " https : / / www.werkzoeken.nl / 3896 modeteam-bv / werk / 1873588 verkoopmedewerker-gift-fashionshop-28-uur / ?

  utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term nooitgedacht " data-image-id "15361475364093315">

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier