HR Adviseur
Altrecht
Zeist, Netherlands
2 dagen geleden

Altrecht is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg waar mensen met psychiatrische ziekten terecht kunnen voor specialistische hulpverlening.

Altrecht ondersteunt mensen met ernstige of complexe psychiatrische problematiek met gespecialiseerde behandeling bij hun herstel.

Het bevorderen van de autonomie van patiënten staat daarbij centraal. Ook biedt Altrecht consultatie aan collega-professionals en andere instellingen op het gebied van de (geestelijke) gezondheidszorg.

HRM binnen Altrecht

Bij Altrecht wordt uitgegaan van de kracht van mensen. HRM biedt de Raad van Bestuur, leidinggevenden en medewerkers ondersteuning binnen heldere kaders en ondersteunt hen bij het besturen en realiseren van de doelen, door het beste uit mensen te halen tegen aanvaardbare kosten.

De afdeling HRM is onderverdeeld in de volgende teams :

 • Team Advies & Beleid
 • HR Support (incl. salarisadministratie)
 • Recruitment en Flexbureau
 • Opleiding en ontwikkeling
 • Functie beschrijving

  Wij zijn op zoek naar een collega die op een proactieve en onafhankelijke wijze met gevoel voor verhoudingen de rol van HR Adviseur invult.

  Je adviseert en ondersteunt het management bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR-management in de breedste zin van het woord.

  Je bent sparringpartner op het gebied van organisatieverandering, cultuur en leiderschap en begeleidt leidinggevenden bij de uitvoering van diverse HR-

  instrumenten. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid afgestemd op de strategie van Altrecht door bijvoorbeeld deelname aan projectgroepen.

  Ook draag je zorg voor managementinformatie, het maken van analyses en het op basis hiervan uitbrengen van advies.

  Functie eisen

  Je beschikt over een relevante opleiding op HBO of academisch niveau en actuele kennis op het gebied van HRM en relevante wetgeving.

  Meerjarige relevante werkervaring is beslist nodig, maar de juiste attitude en persoonlijkheid is minstens zo belangrijk om succesvol te zijn in deze functie.

  Je bent een prettige, maar kritische gesprekspartner voor het management. Je bent sensitief voor de omgeving en schuwt een inhoudelijke discussie niet.

  Je kunt out-of-the-box' denken en toch gestructureerd werken. Voor jou is het een uitdaging om vanuit samenwerking en verbinding mee te bouwen aan zowel de kwaliteit van jouw accounts als onze afdeling HRM.

  Je houdt van aanpakken en resultaat behalen!

  Belangrijke competenties voor het uitoefenen van de functie zijn : organisatiesensitiviteit, interpersoonlijke sensitiviteit, communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk, probleemanalyse, kunnen verbinden, betrouwbaar, overtuigingskracht en resultaatgericht.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier