Commercieel medewerker industrie
Technische Unie
Regio Rotterdam, Netherlands
26 dagen geleden

Je baan

In deze afwisselende binnendienstfunctie met als specialisatie industrie ben je verantwoordelijk voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet.

Als industriespecialist ben je aanspreekpunt voor alle vraagstukken over industriële automatisering en verdiep je jezelf in de allernieuwste trends, ontwikkelingen en productinnovaties op industrieel gebied.

Je inventariseert de wensen en verwachtingen van klanten en adviseert over onze producten en dienstverlening. Je informeert over artikel-

prijs- en voorraadinformatie en geeft alternatieve mogelijkheden aan (kostenbesparend, milieubesparend of alternatieve leverancier).

Je stelt scherpe offertes op en weet deze om te zetten in orders. Kansen voor upselling en cross selling laat je niet onbenut.

Je bent sterk in aftersales en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren.

Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daar in mee te nemen.

Lees hier de blog van een commercieel medewerker en bezoek onze industriepagina op LinkedIn.

Wij bieden

Naast een prima salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden , zoals 28 + 12 verlofdagen, winstdeling, obligatieregeling, fietsplan, bedrijfsfitness regeling en korting op al onze producten.

Ook kun je rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en volop opleidings - en doorgroeimogelijkheden .

Je profiel

 • Jij hebt een mbo opleiding en commerciële dan wel technische ervaring (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of binnen een industriële omgeving).
 • Je bent communicatief sterk en een kei in relatiebeheer.
 • Je bent klantgericht, proactief, resultaatgericht en weet het beste uit jezelf en anderen te halen.
 • Is deze vacature net niet wat je zoekt? Meld je dan aan voor de vacatureservice ! Je ontvangt de laatste vacatures per mail.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier