Agrarisch Expert
JobLeads
Netherlands
1 dag geleden
source : JobLeads

is op basis van 40 uur in de week en je werkgebied bestrijkt in principe heel Nederland.

Nadruk ligt echter op het midden en de oostelijke helft van het land.

Standplaats kantoor is afhankelijk van woonplaats

Ben jij die expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en de eventuele schuldvraag?

Die met oog voor de eisen en wensen van de (eind)klant zijn of haar expertise inzet? Die het een plezierige uitdaging vindt om persoonlijk de contacten met opdrachtgevers te onderhouden?

En die zichzelf graag wil ontplooien? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Jij biedt Voor deze functie heb jij een afgeronde Agrarische opleiding (HAS of vergelijkbaar werk- en denk niveau).

Je hebt kennis, ervaring en affiniteit met de (intensieve) veehouderij.

Je bent vertrouwd met de kengetallen van de (intensieve) veehouderij.

Je bent bij voorbeeld werkzaam of werkzaam geweest in de bedrijfsvoorlichting, bedrijfsadvisering of bij een toeleverancier van de veehouderij.

Bouwkundige kennis is een pré.

Je kunt uitstekend met Microsoft Office uit de voeten (Word, Excel en Outlook).

Ook beheers je de Nederlandse taal (en bij voorkeur ook Engels) in woord en geschrift en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Je werkomgeving Lengkeekers worden gekenmerkt door grote onderlinge verbondenheid, liefde voor het vak en een no-nonsense mentaliteit.

De functie is op basis van 40 uur in de week en je werkgebied bestrijkt in principe heel Nederland.

Nadruk ligt echter op het midden en de oostelijke helft van het land.

Standplaats kantoor is afhankelijk van woonplaats Ben je enthousiast? Solliciteer dan door een duidelijke motivatie voorzien van CV naar Meninka Maddumage (HR Adviseur) te mailen via hr lengkeek.

nl. Een TMA assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Andrea Hammes, per e-

mail via a.hammes lengkeek.nl of Jos Leussink, per e-mail via j.leussink lengkeek.nl

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier