Leuke bijbaan in Leerdam
Tempo-Team
Leerdam, NL
8 dagen geleden

Bijbaan Leerdam

Heb je net na veel blokken en studeren je examens afgerond, en ben je nu op zoek naar een bijbaan om een extra zakcentje bij te verdienen in die lange zomervakantie?

Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar productiemedewerkers voor onze werklocatie die flexibel willen worden ingezet in een 3 ploegendienst.

Kies zelf of je doordeweeks wil werken of in het weekend!

Wat ga je doen als productiemedewerker?

In onze werklocatie in Leerdam worden steelgelazen gemaakt, denk hierbij aan bijvoorbeeld wijnglazen. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het inpakken van de geproduceerde glazen.

In teamverband ga je lege dozen openvouwen en die dan vullen met de glazen die via de productielijn jouw kant op komen. De volle dozen stapel je dan volgens een vast stapelpatroon op een pallet welke, mocht die vol zijn, wordt gewisseld door een heftruck chauffeur.

Dit krijg je van ons :

 • Contract voor langere tijd
 • Salaris van € 9,81 (incl 4% arbeidsmarkttoeslag) vanaf 22 jaar
 • Een toeslag van 30% in het weekend tussen 21 : 00-06 : 00
 • Een toeslag van 50% op zondag
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding vanaf 11km tot 30km
 • Flexibele werktijden
 • Leuke collega’s
 • Wie ben jij?

  Een student die graag op tijden die hem / haar het beste uitkomen een zakcentje wil bijverdienen. Je hebt geen probleem met de werktijden : 05 : 45 -

  13 : 45 / 13 : 45 - 21 : 45 / 21 : 45 - 05 : 45. Daarbij ben je secuur en heb je oog voor detail. Op al het bovenstaand ja kunnen antwoorden?

  Dan ben jij de ideale kandidaat!

  Jouw werkomgeving :

  Je komt te werken in een fabriek. De productiehal staat vol met productielijnen die op een hoog tempo draaien. Aangezien er ovens staan om de glazen te produceren kan de temperatuur in de fabriek aardig oplopen.

  Vanwege de werkzaamheden en de beperkte ruimte staat veiligheid hoog in het vaandel. Je komt te werken in een hecht team dat gestuurd wordt door verschillende teamleiders.

  Een van deze teamleiders zal dan ook verantwoordelijk zijn voor je inwerk periode.

  Hoe nu verder

  Als je na het lezen denkt : hier wil ik werken! Solliciteer dan via de button en dan bellen we je zo snel mogelijk op om de vacature te bespreken.

  Wil je graag nog meer informatie of heb je vragen over de functie productiemedewerker? Bel mij dan op 0736589514, WhatsApp naar 06-22790692 of mail naar

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier