Retail Merchandiser parttime/fulltime
CPM
Meerkerk, Zuid-holland, Nederland
2 dagen geleden

Merchandiser : Ik ben het brein achter de verkoop van jouw favoriete Mars chocolade reep en de tandpasta die jouw tanden doet stralen!’ Als Merchandiser ben je verantwoordelijk voor optimale zichtbaarheid en verkrijgbaarheid van diverse A-

merken. Lijkt het je heerlijk om rond te reizen en als expert de verkoop van veel verschillende topmerken een boost te geven?

Als Merchandiser bezoek je winkels in jouw eigen rayon om de marketing / positionering van merken zoals Nutricia, P&G, Mars , Vrumona en Heineken te optimaliseren.

De functie : Nadat je de route en de locaties van ons hebt ontvangen ga je op pad. Wat doe je dan precies? Het verzorgen van de winkelpresentatie en verkrijgbaarheid Het plaatsen van met de winkel afgesproken displays en bijbehorend POS-

materiaal Heldere communicatie naar je contactpersoon in de supermarkt Jouw resultaten invoeren in de app, denk hierbij aan foto’s van jouw displays etc.

Visueel ingesteld? Bekijk hier hoe een bezoek eruit kan zien! Wat bieden wij? Flexibele werktijden, afwisselende werkplekken / werkzaamheden, in een gemotiveerd team! Heb je interesse in andere projecten zoals schapombouw of Sales Promotor, dan zorgt CPM ervoor dat jij de juiste opleiding krijgt zodat je takenpakket wordt uitgebreid.

Andere voordelen : Salaris afhankelijk van je leeftijd; tot 21 jaar € 9,44 per uur, vanaf 22 jaar en ouder € 11,11 per uur (incl.

 • vakantiegeld); 100% reiskostenvergoeding, of wij verzorgen een huur auto voor je; Kans op doorgroeimogelijkheden binnen de grote merken waarvoor je werkt;
 • Een gezellig team en de jaarlijkse uitjes van CPM. Sollicitatie procedure : Ben jij graag bezig en zou je op flexibele basis projecten voor uiteenlopende merken willen oppakken?

  Solliciteer dan direct via de site! Daarna nemen we telefonisch contact met je op en volgt er eventueel een uitnodiging voor een eerste kennismaking.

  Het contract ontvang je digitaal en daarna ben je klaar om te gaan! Tot snel!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier