Constructeur Ontwikkeling Motoren
DÉTECH ENGINEERING
Eindhoven, Netherlands
2 dagen geleden

Functie : Als Engineer Ontwikkeling Motoren ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe constructies voor de diverse motoren (eventueel in samenwerking met de leverancier) en begeleid je dit design in de designgroep(en).

Je concentreert je hierbij op je specialisme. Je houdt rekening met de diverse aspecten van de motor en overlegt hiervoor met collega’s en toeleveranciers.

Bij problemen zoek je doelgericht naar de beste oplossingen. Je initieert en begeleidt beproevingen. Daarnaast analyseer je de beproevingsresultaten en start je eventuele vervolgacties op.

Je werkt volgens Design For Six Sigma technieken.

Eisen : Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten met een technische opleiding op MTS / HTS niveau, bij voorkeur Werktuigbouwkunde of Autotechniek.

Kennis van motoren is een vereiste. Je werkt zelfstandig, planmatig en structureel. Je bezit een analytisch denkvermogen, bent proactief en kostenbewust.

Je hebt ruime ervaring met het construeren in Pro-Engineer en kunt de DFSS-technieken toepassen. Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier