Procesbegeleider Central Operations
Sandd
Apeldoorn, Netherlands
15 dagen geleden

Wat ga je doen als Procesbegeleider Central Operations?

Draag jij, met jouw oog voor detail op processen, bij aan de verdere ontwikkeling van Central Operations? Weet jij collega’s op een leuke en enthousiaste manier mee te nemen in veranderingen?

Dan is de rol van Procesbegeleider Central Operations iets voor jou!

Sandd is een organisatie in beweging, met een sterk aanwezige innovatiekracht zetten we continu nieuwe proposities in de markt zoals bijvoorbeeld : Sandd2me en de Sandd zegel.

Om deze initiatieven procesmatig goed te integreren zijn wij op zoek naar een procesbegeleider die controle uitvoert, draagvlak creëert, advies geeft en sparringpartner is van de betrokken partijen.

Daarnaast kijk je kritisch naar de huidige processen binnen Central Operations en doet verbetervoorstellen om deze zo soepel mogelijk te laten verlopen en zo efficiënt mogelijk te laten werken.

Je werkt in deze rol nauw samen met procesengineers, de implementatie coördinator en de manager centrale sortering.

Verder ben je verantwoordelijk voor :

 • Het adviseren van de operatie over de inrichting / verbetering van de processen;
 • Het maken en up to date houden van werkinstructies;
 • Het cijfermatig weergeven van de output rondom procesverandering;
 • Het toetsen van initiatieven vóórdat we dit in uitvoering plaatsen.

  Wat breng je mee?

  Om succesvol te zijn ben je iemand die kritische vragen stelt en makkelijk verbinding maakt met betrokken partijen. We zoeken iemand die risico’s doorziet en naast observeren ook doorpakt in oplossingen.

  Verder herken je jezelf in onderstaand profiel :

 • Je hebt HBO werk en denkniveau;
 • Je bent analytisch en hebt oog voor details;
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring m.b.t. procesoptimalisatie;
 • Je hebt ervaring met projectmatig werken;
 • Bij voorkeur ben je Lean Green Belt gecertificeerd.

  Wat bieden wij?

  Afhankelijk van je kennis en ervaring, ontvang je een marktconform salaris. Daarnaast bieden wij 25 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur.

  Je kan jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. een online leerplatform met meer dan 100 opleidingen, dat onbeperkt gebruikt kan worden.

  Bovenal bieden we je een uitdagende baan met veel vrijheid en afwisseling, in een organisatie waar samen succes behalen voorop staat.

  Ben jij de Procesbegeleider Central Operations die wij zoeken?

  Upload dan je cv en motivatie! Je kunt je sollicitatie vóór donderdag 19 juli richten aan de afdeling Recruitment, t.a.v.

  Nina Slangen. Eerst meer weten? Bel naar 0615617852 of mail naar nslangen sandd.nl. Wij maken in de procedure gebruik van een online assessment.

  Over Sandd

  Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan.

  We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden.

  Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters. Niets houdt ons tegen.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier