Bouwinspecteur
Maandag® Leeuwarden
Leeuwarden, NL
19 dagen geleden

Werken als Bouwinspecteur op een van de mooiste projecten van dit moment? Dan heeft Maandag® Leeuwarden voor jou een kans liggen die je niet wil laten schieten.

In deze functie controleer je of er gebouwd wordt volgens de verleende omgevingsvergunning, activiteit bouw. Het gaat daarbij met name om bouwwerken met een complexe constructie.

Je stelt rapportages op en aan de hand van wet- en regelgeving en breng je adviezen uit over te nemen beslissingen. Waar nodig zorg je voor de effectuering van bestuursdwang.

Ook het afhandelen van woonklachten, het controleren van de kwaliteit van de bestaande woningruimtevoorraad, het opsporen van illegale bouw en sloop en het toezicht op de uitvoering van sloopwerken behoren tot de functie-inhoudt.

Functie-eisen : Wij vragen

Wij vragen

 • Je voldoet aan de landelijke actuele VTH-kwaliteitscriteria. Je kunt dat aantonen via je portfolio. Het portfolio dient tijdens de gespreksronde overhandigd te worden;
 • Vastberaden en klantgerichtheid behoren tot je kerncompetenties. Verder zijn essentieel : goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, beoordelingsvermogen, besluitvaardigheid, overtuigingskracht en tact;
 • Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Bouwinspecteur;
 • Ervaring Squit is XO is een pré.
 • VTH-kwaliteitscriteria

  Op cv aantoonbaar voldoe je aan de landelijke actuele VTH-kwaliteitscriteria. Je kunt dat aantonen via een portfolio. Let op : op het cv dient duidelijk aantoonbaar te zijn dat je in het bezit bent van een dergelijk portfolio.

  Het portfolio dient tijdens de gespreksronde overhandigd te worden.

  Werkervaring

  Op cv aantoonbaar minimaal 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar als Bouwinspecteur.

  Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

  Heb je interesse?

  Neem dan contact op met Niels Zwikker, Recruiter Bouw & Civiel bij Maandag in Leeuwarden, 06 22 29 33 16 of

  Bouwinspecteur

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier