Teamhoofd Polikliniek Cardiologie
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
6 dagen geleden

Functie-inhoud

Waar hebben we jou voor nodig?

Binnen de polikliniek cardiologie vinden we het belangrijk om met oog voor zowel patiënt als medewerker hoge kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Als teamhoofd ben jij er om hier de juiste faciliteiten voor te bieden, medewerkers uit te dagen het beste uit zichzelf te halen en hun zelfstandigheid en creativiteit verder te stimuleren.

Je enthousiasmeert, motiveert en ondersteunt je team (35 medewerkers) in het vergroten van het probleemoplossend vermogen.

We verwachten van jou dat je zowel op inhoud en proces als op de mensgerichte kant een belangrijke bijdrage kan leveren aan onze polikliniek.

Je gaat je richten op het doorontwikkelen van het plannen op de poli, elektronisch patiëntendossier (Epic), de ondersteuning van de spreekuren en uiteraard een efficiënte bedrijfsvoering.

Ook ga je je tanden zetten in zorgvernieuwing en procesverbetering. Je maakt deel uit van het leidinggevend team, samen met de medisch manager, het afdelingshoofd en het teamhoofd van de hartfunctieafdeling.

Daarnaast werk je nauw samen met de andere teamhoofden en afdelingshoofden om optimale ketenzorg rondom de patiënt te realiseren.

Als teamhoofd van de poli cardiologie rouleer je tussen de locaties Nieuwegein, Utrecht en Woerden. Je stimuleert daarbij het afdelingsoverstijgende samenwerken over de grenzen van de eigen afdeling heen.

Functie-eisen

Wat we graag in jou terug zien (profiel)

Om als Teamhoofd op de polikliniek cardiologie aan de slag te kunnen, heb je :

 • een afgeronde hbo-opleiding in bedrijfskundige richting; bij voorkeur aangevuld met een opleiding management in de zorg;
 • minimaal 3 jaar relevante leidinggevende werkervaring;
 • affiniteit met en bij voorkeur kennis van het specialisme cardiologie;
 • kennis van werk- en logistieke processen binnen een polikliniek / ziekenhuis
 • ervaring met Epic (pre).
 • Je hebt een gezonde dosis ambitie, creativiteit en relativeringsvermogen. Binnen de gestelde kaders weet jij maatwerk te leveren in de aansturing en coaching van het team.

  Je zet jouw talenten in om jouw team te inspireren, te verbinden én het beste in hen naar boven te halen. Dit doe je vanuit een persoonlijke visie op leiderschap.

  Zo weet je werkplezier te stimuleren, eigenaarschap te ontwikkelen en geef je je team de ruimte om zoveel mogelijk zelfsturend te werken.

  Je analytisch denkvermogen zet je onder meer in bij de analyse van de werk- en logistieke processen. Je werkt resultaatgericht om het beste eindresultaat te behalen.

  Je weet het organisatiebeleid én de ambities van de polikliniek cardiologie om te zetten in concrete acties en zorgt er daarnaast voor dat borging kan plaatsvinden.

  Je zoekt actief de samenwerking met de artsen op. Je bent mensgericht, positief ingesteld, denkt in mogelijkheden en met jouw directe, maar plezierige manier van communiceren weet je de verbinding te leggen.

  Je bent in staat om je reflectie te gebruiken bij de ontwikkeling van jezelf. Kortom, het team van de polikliniek cardiologie verdient een goed teamhoofd die met plezier aan de slag gaat om hen te faciliteren zodat zij optimale kwaliteit van zorg kunnen leveren.

  De organisatie

  Het St. Antonius Hartcentrum

  Het St. Antonius Hartcentrum is het meest innovatieve hartbehandelcentrum van Nederland met een internationale reputatie.

  Door de nauwe samenwerking tussen topspecialisten op het gebied van cardiologie en cardio-thoracale chirurgie bieden wij de nieuwste behandelmethoden en technieken bij hart-

  en vaataandoeningen. Tevens zijn wij een acuut infarctcentrum met een regionale functie. Jaarlijks voeren wij ruim 2.000 hartoperaties uit.

  De polikliniek Cardiologie

  De polikliniek cardiologie is onderdeel van de Zorgeenheid Hart en bestaat uit de polikliniek cardiologie en de hartfunctieafdeling.

  Deze ambulante zorg wordt aangeboden vanuit de locaties Nieuwegein, Utrecht en Woerden. De polikliniek cardiologie is het begin van het behandelproces voor patiënten.

  Patiënten komen hier voor onderzoek, diagnose, poliklinische behandelingen en nazorg. De medisch specialisten en het team van poliassistenten, doktersassistenten, hartfunctielaboranten en echolaboranten leveren samen, ieder vanuit hun eigen professie, een bijdrage aan de kwaliteit van de patiëntenzorg.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jij verdient óók het beste

 • een prettige werksfeer binnen een enthousiast en hardwerkend team;
 • een salaris passend bij jouw taken en verantwoordelijkheden. Je wordt ingedeeld in FWG 55 (Cao Ziekenhuizen) en je kan max.
 • € 3.917,- gaan verdienen bij een contract van 36 uur p / w, afhankelijk van je ervaring;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid deel te nemen aan een fiets-, fitness-
 • of bring your own device’’-regeling.

 • diverse mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling;
 • deelname aan carrièreportaal Sterk in je Werk’ met veel online trainingen en workshops.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier