Monteur / Lasser
Continu
NL
14 dagen geleden

Als fulltime en ervaren constructiebankwerker / lasser werk je veelal met RVS. Je gebruikt binnen deze functie de lastechniek Tig en Mig Mag voor metaalbewerking.

Het gaat om het vervaardigen van verschillende industriële constructies zonder repeteer werk, dus een echte uitdaging. Denk hierbij aan trappen en bordessen, loopbruggen, leuningwerk en hekwerken.

Zelfstandig tekening kunnen lezen (aanzichten, doorsneden, lasdetails) is voor deze functie erg belangrijk omdat je zelfstandig aan de slag gaat met de samenstelling van het product.

Naast lassen voer je óók metaalbewerkingen uit zoals boren, tappen, ruimen, buigen, walsen en persen aan zowel plaatwerk als strip en rond materiaal.

Functieeisen

Bij voorkeur zoeken wij iemand met een MTS-er werktuigbouwkunde met brede onderhoud- en laservaring.

Bedrijfsomschrijving

Voor een breed georiënteerd onderhoudsbedrijf in regio zuid-Limburg zoeken we momenteel een lasser. Dit bedrijf verzorgt diverse projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier