Reparateur Smartbar 13-32 uur per week
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
54 dagen geleden

Vacatures

Reparateur Smartbar 13-32 uur per week (doordeweeks overdag beschikbaar)

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Als Smartbar reperateur ben je verantwoordelijk voor de verkoop en correcte en tijdige uitvoering van reparatiewerkzaamheden.

Je staat klanten te woord en adviseert op het gebied van computers, computeraccessoires, tablets en randapparatuur. Tevens kun je de klanten adviseren bij computergerelateerde oplossingen en kun je probleemdiagnoses stellen.

Je begeleidt de aangeboden computers en tablets, bewaakt het Computer Supportproces en zorgt ervoor dat de Computer Supportdienst binnen de gestelde termijnen geleverd is.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een geordende balie en werkplek.

Profiel :

Je hebt MBO niveau 4 werk- en denkniveau, bij voorkeur richting ICT. Je beschikt over de benodigde productkennis, basiskennis op het gebied van computers, tablets, storingzoeken, reparatie en configuratie.

Je hebt kennis van netwerken of je bent bereid dit op korte termijn je eigen te maken. Je houdt je kennis actief bij. Je bent klantvriendelijk, commercieel ingesteld, enthousiast, kan de klant ontzorgen, communicatief vaardig en vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken.

Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent flexibel wat betreft de planning van uren en dagen en bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier