Werktuigbouwkundig ontwerper
continu
Maastricht, NL
3 dagen geleden

Werktuigbouwkundig ontwerper

Als werktuigbouwkundig ontwerper verzorg je de berekeningen en ontwerpen voor de werktuigbouwkundige installaties van uiteenlopende projecten in de utiltiteit, verschillend van de high tech industrrie, food-

en pharma en utiliteit.

Je maakt onderdeel uit van een of meerdere projectteams en werkt daarin samen met de collegas vanuit andere disciplines.

Je stemt regelmatig af met de klant in alle fases van het ontwerptraject en ondersteunt de projectmanager in de communicatie over het ontwerp richting klant.

Je signaleert kansen voor nieuwe opdrachten maar signaleert ook knelpunten in lopende projecten bijtijds en stemt deze af met de projectmanager.

Je werkt de ontwerpen uit in Revit. De focus ligt op opdrachten in Nederland, maar gezien het grote aantal internationale klanten, kan het voorkomen om aan internationale projecten te werken.

We zijn op zoek naar een kandidaat met :

 • Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde (hbo of wo)
 • Vakgerichte opleidingen als HIT-W of TVVL Luchtbehandeling
 • 2-5 jaar ervaring in het zelfstandig ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties
 • Bekend met Revit-MEP
 • Samenwerkingsgerichte, flexibele en pro-actieve instelling
 • Kwaliteitsgericht en communicatief vaardig
 • Wij bieden een marktconform salaris en er zijn diverse mogelijkheden aan om aanvullende cursussen en opleidingen te volgen.

  Het salaris zal in overleg bepaald worden, afhankelijk van opleidingsniveau en ervaring.

  Onze opdrachtgever is een toonaangevend adviesbureau binnen installatietechniek.

  Dankzij de specialistische kennis werken ze snel, kritisch en constructief aan het in kaart brengen van de klantwens. Ze adviseren over de noodzakelijkheid en financiële haalbaarheid van de installatietechnische wensen.

  Denken mee over het proces, inrichtingen en ICT bij de klant en brengen dat alles samen in één technisch ontwerp.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier