Administratief medewerker Transport
Randstad
WADDINXVEEN, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Heb jij ervaring met orderadministratie, krijg je energie van zaken uitzoeken en heb je affiniteit met Transport? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij opzoek naar een administratief medewerker Transport en Zeevrachten die tot en met februari 2020 (mogelijk langer) fulltime beschikbaar is.

Als Administratief medewerker Transport en Zeevrachten houd je je bezig met orders en facturatie voor zowel Transport als Zeevrachten.

Je controleert de orders van de klant voor Transport en verwerkt deze in ons systeem, maakt specificaties van deze transporten en factureert deze aan de klant.

Verder houd je je ook bezig met het controleren van de zeevrachtfacturen en belast je deze door aan klanten. Het melden van disputen aan de rederijen en het contact houden met hen over lopende zaken behoren ook tot je takenpakket.

Ook stel je de zeevrachtcontrole op voor de managementrapportage.

Daarnaast controleer je de inkomende facturen voor transport en zeevracht, en zet je deze ter goedkeuring in de workflow.

Wie zoeken wij?

Je bent een doorzetter en werkt resultaatgericht. Je vindt het niet erg om zelfstandig aan de slag te gaan en je voert je werk nauwkeurig uit.

In deze functie krijg je veel vrijheid, dat betekent dat we een kandidaat zoeken die hier ook mee overweg kan.

Verder vragen we van onze nieuwe collega de onderstaande kennis en vaardigheden :

 • MBO denk- en werkniveau;
 • Ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Aandacht en concentratie zijn vereist.
 • Ervaring in het werken met Excel en behendig in de overige office software.
 • Heb je nog vragen over de functie? Bel gerust naar 0182-591950 of stuur een mailtje met je vraag naar groenehart nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier