Vooraadbeheerder
Future for People
Eersel, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Administratieve en planning-ondersteunende taken binnen de afdeling Expeditie en daarmee zorg je dat er volgens afspraak geleverd wordt.

Je controleert inkooporders, voegt geleidedocumenten toe, zorgt dat de ritten op tijd klaarstaan, dat externe chauffeurs zich aan de lokale gebruiken houden en nog veel meer....

De wereld kan een wrede plaats zijn, maar gelukkig is redding niet ver weg. Redding in de vorm van bier. We willen hier niet beweren dat bier de oplossing voor alle wereldproblematiek is, maar van de andere kant : cola en koffie zijn dat ook niet.

Ook voor onze opdrachtgever in De Kempen staat het goudgele gerstenat centraal : zij verzorgen de op- en overslag voor de grootste bierbrouwer ter wereld.

En voor hen zoeken we een fulltime voorraadbeheerder (of stockkeeper, dat staat misschien beter op Linkedin). Ben jij in administratief opzicht net zo sterk als een stevige tripel en help je daarmee de voorraden op peil te houden?

Dan hopen we binnenkort met jou te proosten op je nieuwe job!

Wat ga je doen?

Jij zorgt dat de wereld beschikt over bier. Ja, dat is redelijk kort door de bocht (van bocht houden ze bij dit bedrijf overigens niet).

Iets uitgebreider komt het erop neer dat je alle administratieve en planning-ondersteunende taken binnen de afdeling Expeditie gaat uitvoeren, en daarmee zorgt dat er volgens afspraak geleverd wordt.

Je controleert inkooporders, voegt geleidedocumenten toe, zorgt dat de ritten op tijd klaarstaan, dat externe chauffeurs zich aan de lokale gebruiken houden en nog veel meer.

Al het papierwerk is bij jou in veilige handen. Een uitdagende taak, maar neem maar van ons aan : na een dag werken smaakt een welverdiend fris biertje als nooit tevoren.

Wat moet je kunnen of hebben om van dit avontuur een succes te maken? Dat lees je hieronder.

bull; Je hebt een mbo 4-diploma en kunt uitstekend overweg met bits en bytes.

bull; Je bent een harde werker met een flexibele instelling.

bull; Je kunt tegen stress, ook als dat een keer meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is.

bull; Je spreekt vloeiend Nederlands. Kennis van de Engelse, Duitse en Kempische taal is een pre.

bull; Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken.

bull; Je bent zo gemotiveerd als een twintigjarige fitnesscoach net na de lockdown.

bull; Je hebt kennis van warehousemanagementsystemen

Zoals je van een internationaal georiënteerd topbedrijf mag verwachten, kun je rekenen op een buitengewoon fijn pakket arbeidsvoorwaarden. Een bloemlezing :

bull; Je ontvangt een goed salaris.

bull; De overige arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en vastgelegd in de cao.

bull; De sfeer op de werkvloer is amicaal maar niet zo amicaal dat het ongemakkelijk wordt.

bull; Je krijgt een afwisselende functie met meer dan voldoende uitdaging.

bull; Een contract behoort tot de mogelijkheden!

Interesse?

Voorraadbeheerder bij dit fijne bedrijf is een verantwoordelijke functie functie. Een functie die op niemands cv misstaat.

Heb je belangstelling? Reageer dan snel en solliciteer meteen : stuur een mail aan frank futureforpeople.nl. Als de functie niet 100% aansluit op je profiel mag je ook reageren.

Bij Future for People denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier