Meeloopstage Buying Shoes
wehkamp
Zwolle, Netherlands
4 dagen geleden

Over wehkamp

De ontwikkelingen in (online) retail gaan razendsnel. Daarom vinden we onszelf keer op keer opnieuw uit voor onze klant En dat al bijna 70 jaar!

We hebben meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.500 merken op het gebied van mode en wonen. Met dagelijks meer dan 600.

000 bezoekers op onze website en app bedienen we 2,9 miljoen vaste klanten.

Elke dag zijn we er voor gezinnen in Nederland. Voor de bijna gezinnen en de uitgevlogen gezinnen. Voor de traditionele gezinnen en de samengestelde gezinnen.

Kortom, we zijn er voor elk gezin, ongeacht de fase, samenstelling of afkomst. Met onze persoonlijke shopervaring, relevante collecties, inspirerende content en ongeëvenaarde service helpen wij hen dagelijks om alles uit hun leven te halen.

Een succesvol merk is een merk dat inspireert. En achter dit inspirerende merk staan ruim 900 betrokken collega’s in een transparante organisatie.

Wehkamp heeft dan ook een open bedrijfscultuur waar veel ruimte is voor creativiteit, ontwikkeling en eigen inbreng.

Hoe maak jij het verschil

Volg jij een Fashion Bachelor opleiding? Heb je affiniteit met het Buying Proces? En wil jij je carriere een kickstart geven?

Binnen ons Shoes team hebben we vanaf augustus 2022 ruimte voor Buying stagiair(e).

Het Buying team is primair verantwoordelijk voor de Buying & Sales van alles voor onze Shoes Categorie. Het team is verantwoordelijk voor het realiseren van een sterk - bij Wehkamp passend - assortiment met de juiste prijspunten.

Als Stagiair(e) ondersteun jij bij het gehele inkoopproces en bij alle verdere voorkomende werkzaamheden. Je leert niet alleen alles over inkoop, maar hebt ook veel contact met de diverse andere afdelingen.

Dit is een unieke kans om een kijkje in de Wehkamp keuken te krijgen.

Wat breng je mee en wat zetten wij hier tegenover

Je volgt momenteel een Fashion & Textile opleiding op Bachelor niveau en je bent een half fulltime beschikbaar. Uiteraard ben je een echte 'fashionista' en heb je affiniteit met online winkelen.

Daarnaast ben je creatief, ambitieus en heb je een gezonde dosis lef.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier