Contractmanager/werkvoorbereider
GrijsGroen
Opheusden, NL
3 dagen geleden

Voor een groeiende groenafdeling zijn we op zoek naar een ervaren contractmanager / werkvoorbereider. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een interessante, afwisselende baan met een marktconform salaris. Het bedrijf heeft prima secundaire arbeidsvoorwaarden en biedt goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden binnen en buiten de functie.

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau en je bent goed in procesbeheersing, plannen en organiseren.
 • Een klant- en relatiegerichte instelling
 • Werkzaamheden

  Als contractmanager / werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de procesbeheersing van onze innovatieve groenprojecten.

  Voor het managen van je contracten stel je een projectbeheersplan op waaruit je de processen implementeert en bewaakt.

  Je taken bestaan onder ander uit :

 • Opstellen van het projectbeheersplannen
 • Vormgeven en uitvoeren van het risicomanagement
 • Inrichten en bewaken van communicatie / GIS-platformen zoals GIS en VISI
 • Verzorgen van de project inkopen en contracteren van partners
 • Verzorgen van de financiële afhandeling (facturatie) van het contract
 • Financiële projectbewaking
 • Verzorgen van het opleverings- en overdrachtsdossier van het contract.
 • Het bedrijf

  Ruim 30 jaar is dit bedrijf in de groen-grijze sector. Steeds meer opdrachtgevers ontdekken hun kracht. Niet alleen bedrijven en (semi)overheden, maar ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken.

  Uniek is dat ze alles in huis hebben om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. Ze hebben de kennis en de creativiteit.

  Maar ook ruim 90 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark. Ze ontwerpen, tekenen en calculeren, coördineren, realiseren en onderhouden.

  Indien gewenst, bieden ze (goedkopere) alternatieven om het budget van opdrachtgevers sluitend te krijgen. Voor aanvullende expertise maken ze gebruik van de kennis van landschapsarchitecten en andere adviseurs.

  Dat spreekt opdrachtgevers aan die de verantwoordelijkheid voor een multidisciplinaire totaaloplossing graag bij één partner neerleggen.

  Dit bedrijf richt zich op het creëren van waarde in alle processen en het elimineren van verspillingen. Hierdoor verbetert de kwaliteit.

  Deze managementfilosofie wordt ook wel lean’ genoemd (letterlijk vertaald : slank). Maar ook het verbeteren van samenwerking staat centraal, voor een bevredigend eindresultaat en een tevreden opdrachtgever.

  Hoe solliciteer je?

  Solliciteer direct door hieronder het formulier in te vullen. Mocht er behoefte zijn aan een mondelinge toelichting, dan kan je contact opnemen met Alexander Blom van GrijsGroen via 06 40686167 / 030 2644344 of alexander grijsgroen.nl

  GrijsGroen is een personeelsbemiddelaar die altijd beoogt om mensen meer werkgeluk te bezorgen door een baan te vinden die jou gelukkiger maakt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier