Rotterdam - Werkvoorbereider Bouw - Regiowerken
Koninklijke BAM Groep
Rotterdam, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen ons team werk je aan meerdere projecten tegelijk. De verdeling tussen kantoor en op het project is ongeveer 70 / 30%.

Je werkt in opdracht van / samen met de projectleiders en uitvoerders en fungeert als belangrijke schakel in het team. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor het voorbereiden van de projecten.

Een onmisbare rol op onze afdeling!

Het leuke aan deze rol is dat een ontzettend dynamische is. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten. De ene keer is dat heel kleinschalig en de andere keer doe je de verbouwing van een hele verdieping.

Dit doe je natuurlijk niet alleen. Wij zijn een integraal bouwbedrijf. Je zoekt dus altijd de afstemming op met je collega’s met een installatietechnische achtergrond.

Qua type werken kun je denken aan projecten verkregen vanuit bijvoorbeeld het Rijksvastgoedbedrijf (ministerie van Justitie en Veiligheid), verschillende Shell kantoren of het Albeda Collega in Rotterdam.

Dit zijn projecten van schaalgrootte €500.000,- tot €1.500.000,-. Hierdoor is de doorlooptijd kort waardoor je een steile leercurve doormaakt.

Andere voorkomende werkzaamheden :

 • Opnamen doen op de projecten tbv het goed kunnen voorbereiden van werkzaamheden;
 • Offerte traject managen / Inkoop voorbereiden;
 • Plannen en organiseren van het werk op een gestructureerde wijze;
 • Afstemmen met collega’s en klanten over de uit te voeren werkzaamheden.
 • Om als afdeling / regiokantoor succesvol te zijn, is de rol van werkvoorbereider bouwkunde cruciaal in ons team. Ben jij sterk in je rol en wil je je verder blijven ontwikkelen in het plannen en organiseren van het werk of in het verbeteren van processen, dan kan dat bij ons.

  Ook biedt de functie een mogelijkheid om door te groeien naar bijvoorbeeld Projectleider Bouwkunde. Heb jij andere ideeën over jouw toekomst binnen BAM?

  Deel je ambities. We gaan het gesprek graag met je aan.

  Wie zoeken wij?

  Wij zijn op zoek naar een collega die sterk in zijn / haar schoenen staat. Het klantbelang staat bij jou hoog in het vaandel.

  Je kunt goed communiceren met je interne en externe stakeholders. Je hebt een afgeronde opleiding op MBO / HBO niveau richting Bouwkunde en enkele jaren werkervaring op dit vlak.

  Breng jij meerdere jaren ervaring mee? Geen punt. We vinden het belangrijk dat iemand gestructureerd te werk gaat en zich open opstelt ten opzichte van het team en andere collega’s.

  We gaan steeds digitaler werken. Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt met BIM, maar we verwachten wel dat je ervoor open staat om jezelf hierin te ontwikkelen.

  Een toegewijde manier van werken en het nakomen van gemaakte afspraken vinden wij onmisbaar.

  Wat bieden wij?

 • Werken bij BAM Bouw en Techniek Zuid-West is werken bij een trots bedrijf. Op je werk en daarbuiten zie je altijd waar we met veel collega's hard aan werken;
 • onze bijzondere, complexe maar bovenal integrale utiliteitsbouw projecten. Als Werkvoorbereider Bouwkunde op de afdeling Regiowerken ontvang je een uitstekend basissalaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. :

 • Je komt te werken in een hecht team waarin de lijntjes kort zijn en waar je veel vrijheid krijgt;
 • 25 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen per jaar;
 • De mogelijkheid je te blijven ontwikkelen binnen onze BAM Learning;
 • Arbeidsvoorwaarden conform UTA CAO.
 • Over ons

  Bij BAM Bouw en Techniek Regio Zuidwest werk je aan integrale projecten in de utiliteitsbouw. Gebouwen worden steeds slimmer en installaties worden steeds complexer.

  De regio voorziet in de complete levenscyclus van een gebouw. Om een integrale en innovatieve partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde.

  We durven anders te denken’. Flexibel in de aanpak om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

  Ons regiokantoor heeft een eigen afdeling die integraal verantwoordelijk is voor Beheer & Onderhoud. Deze afdeling is verdeeld in Contracten en Regiowerken.

  Regiowerken focust zich op projecten die voortkomen uit bestaande Contracten (vaste klanten). Het team Regiowerken kent drie teams die hun DNA hebben liggen in disciplines Bouwkunde, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek.

  De integraliteit zit al goed verweven in onze cultuur. Uiteraard blijft het een uitdaging om echt goed samen te werken. Hier wordt dan ook nog steeds in geïnvesteerd.

  Kenmerkend voor de afdeling is dat wij kop-staart werken. Dit houdt in dat je van acquisitie tot en met oplevering verantwoordelijk bent voor het project.

  We werken met vaste teams voor vaste klanten. Onze collega’s zijn niet bang om elkaar uit te dagen om te verbeteren. We blijven kritisch op onze dienstverlening en willen van elkaar leren.

  We hebben scherpe doelstellingen op ons vizier. Zo zijn wij bezig om de afdeling Smart Buildings verder uit te breiden, zodat wij ons onderscheiden.

  Voorspellend onderhoud, energiemanagement en prestatieanalyse hebben wij hiervoor reeds ingericht. Ook hebben wij geïnvesteerd in kennis en capaciteit bij onze afdeling Contract Engineering.

  Circulair bouwen is een belangrijk thema waar wij al inspirerende successen mee hebben geboekt. Wij hergebruiken bouwmaterialen en zorgen dat materialen die wij inzetten in de toekomst herbruikbaar zijn.

  Bij kleinere projecten maken wij op een pragmatische wijze gebruik van BIM. Voorbeelden zijn 3D scans, VR voor ontwerp en ook de validatie met de klant.

  Voor een verbetering van onze dienstverlening en tegengaan van verspilling zetten wij leanmethodieken in als dagstarts, leanplanning en 5 S.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier