Vakantiewerk
Randstad
Rijssen, NL
6 dagen geleden

Ben je (bijna) klaar met je examens? Of heb je een tussenjaar en wil je graag vakantiewerk doen? Bel / mail / app ons en wij gaan vakantiewerk voor je zoeken!

We hebben bij verschillende opdrachtgevers in Rijssen, Nijverdal, Holten en Goor leuke vakantiebaantjes voor jou! Reageer op deze vacature en vertel ons per wanneer je beschikbaar bent, hoeveel uur je wilt werken en wanneer je, je verdiende geld uit gaat geven op vakantie! Dan zullen wij contact met je opnemen om te kijken waar je aan het werk kunt!

Wij zijn te bereiken via de 'solliciteren' knop onderaan deze pagina of via 0548-537410. Ook staat bij ons kantoor aan Hogepad 6B in Rijssen altijd de koffie klaar of de cola koud!

Randstad Rijssen

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Bart Grimberg & Ruben de Jong

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier