Transportplanner
ALDI
Bleiswijk
2 dagen geleden

WAT GA JE DOEN?

Chauffeurs zijn vaak lang van huis. Bij ALDI pakken we het anders aan. Wij vinden een goede werk-privé balans heel belangrijk.

Onze Chauffeurs maken minder lange dagen, omdat ze volgens een nauwkeurige, regionale planning werken. Je hebt vaste adressen, waardoor je elke keer een vertrouwd gezicht tegenkomt.

Jouw job heeft een mooie combinatie van lekker onderweg zijn, samenwerken met collega’s en het laden en lossen van je wagen.

Als Chauffeur zorg je dagelijks voor het correct afleveren van onze producten aan de winkels. Je lost zelf en hebt dus geen lange wachttijden bij het filiaal.

Het lossen doe je met een elektrische pallettruck. Weinig fysieke belasting dus!

WIE BEN JIJ?

Iemand met passie voor het vak, want rijden is fijn! Je hebt liefde voor de weg én voor de wagen waar je in rijdt. Je voorziet de filialen elke dag weer van hun voorraad en daarmee de klanten van hun boodschappen.

 • Je bent een betrouwbare Chauffeur
 • Je bent flexibel, fulltime of parttime, inzetbaar op zowel doordeweekse dagen, avonden, tijdens weekenden en op feestdagen.
 • Daar staan vervolgens vrije dagen tegenover.

 • Je beschikt over een rijbewijs CE, code en een bestuurderskaart, of bent bereid deze in een opleidingstraject te behalen.
 • WERKEN BIJ ALDI

  De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Als chauffeur bij ALDI heb je het goed voor elkaar : je treedt rechtstreeks bij ons in dienst. Als je goed presteert bieden we jou, net als al onze andere Chauffeurs, een vaste baan.

  Een goede beloning conform de CAO VGL vinden we belangrijk. Je krijgt een prima basissalaris en ontvangt boven op een vaste toeslag een schadevrije premie én een premie voor goed rijgedrag, als je schadevrij blijft rijden.

  Verder krijg je een reiskostenvergoeding. Al met al betekent dit dat we tot zo'n 5. EUR op jaarbasis boven marktconform belonen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier