Leerkracht SBO, gr. 8 in Rotterdam
Laurens Cupertino
Rotterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Is werken op school voor speciaal basisonderwijs (SBO) jouw ding? Ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Wil je onderdeel zijn van een team dat samen aan het bouwen is? Dan is dit jouw kans :

De SBO Laurens- Cupertinoschool in Rotterdam- Zuid is per direct op zoek naar een :

Leerkracht groep 8 m / v

0,6375- 1 FTE (bij parttime werkdagen : woensdag, donderdag, vrijdag)

Jij bent de leerkracht die onze leerlingen de ondersteuning en begeleiding biedt, zodat zij zich vol zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen.

Je bent in staat om onze leerlingen te motiveren, een relatie met hen op te bouwen en betekenisvolle / inspirerende lessen vorm te geven.

Je denkt mee over het vormgeven van onderwijs aan deze doelgroep, bent een teamspeler en staat open voor ontwikkeling en feedback.

SBO Laurens-Cupertinoschool

We zien onszelf als een open katholieke school. Ons uitgangspunt is dat we ieder kind accepteren zoals het is met inbegrip van haar / zijn etnische en culturele achtergrond.

In gesprekken in de groepen, bij de lessen levensbeschouwelijke- en sociaal emotionele vorming maar vooral in het schoolse leven van iedere dag wordt aandacht besteed aan de bedoelde waarden en normen : eerlijkheid, gerechtigheid, vriendschap en respect voor anderen.

Ieder kind heeft talenten. Het is onze uitdaging om deze talenten te ontdekken en een kind de mogelijkheden bieden om deze talenten te ontdekken.

Naast kennis en kunnen’ willen we elk kind op school de mogelijkheid bieden om zichzelf’ te ontwikkelen.

Wie ben ik, waarom doe ik er toe wat draag ik bij?’ staan daarin centraal.

Ieder kind heeft specifieke (onderwijs)behoeften. Wij hebben hoge verwachtingen. als we die op elkaar kunnen aansluiten kan een kind zich met succes ontwikkelen.

We willen dat doen binnen een veilig en begripvol klimaat in onze school. Het respect naar elkaar en het accepteren dat iedereen anders is maar zeker kan bijdragen zijn hierin onze belangrijkste uitgangspunten.

Samen met alle ouders werken we zo aan een optimale ontwikkeling van alle kinderen op onze school.

Voor meer informatie over de school, klik op : https : / / lcs.sbo-rotterdam.nl /

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier