Instructeur Installatietechniek
ROC van Flevoland
Hilversum, NL
1 dag geleden

Dit en meer ga je doen

Wij zijn altijd op zoek naar de beste instructeurs in de richting van de installatietechniek. Ben jij al instructeur en klaar voor een nieuwe uitdaging?

Of ben jij nu installatiemonteur en wil jij jouw kennis en kunde overbrengen naar de volgende installatietechnici?

Geen dag van een instructeur ziet er hetzelfde uit. Het belangrijkste is dat jij de studenten van mbo niveau 2 en 4 voorbereidt op de arbeidsmarkt en / of een hbo vervolgopleiding.

Jij ontwikkelt, geeft les en verzorgt de praktijklessen. Je kan deze lessen op veel verschillende en vernieuwende manieren geven.

Je hebt veel vrijheid en diversiteit in het lesgeven.

Je zal je ook stagebezoeken doen, want de studenten hebben elk jaar stageperiodes. Je kijkt opdrachten na. De studenten hebben leeftijden tussen de 16 en 50 jaar.

Sommigen volgen onze opleidingen meteen na het voortgezet onderwijs en anderen gaan de opleiding doen naast hun werk bij een erkende installateur.

De opleiding wordt overdag gegeven.

Het team waar je in komt te werken bestaat uit 5 docenten en 4 instructeurs. Je maakt deel van een nieuw op te zetten team op een nieuwe locatie te Bussum.

Daardoor heb je de vrijheid om mee te denken in de nieuwe opzet. Het team is vooruitstrevend en wil zich continu blijven ontwikkelen.

Dit verwachten we van jou

Om goed te kunnen passen bij ons team, zijn wij op zoek naar collega’s die net zo ondernemend zijn als wij. Het is belangrijk dat jij jezelf persoonlijk blijft ontwikkelen en met nieuwe ideeën komt om het onderwijs of de inhoud daarvan te verbeteren.

Je bent gedreven en hebt de ambitie om studenten, samen met je collega’s, verder te brengen. Je bent continue op zoek naar verbetering en bent niet bang om een stevige professionele discussie aan te gaan.

Kennis en vaardigheden op het gebied van elektrotechniek is een pre.

Naast dat jij als persoon moet passen bij onze organisatie (en vice versa) zijn er een tweetal eisen waaraan je in ieder geval moet voldoen, namelijk :

 • Je hebt je instructeursbevoegdheid in de richting van installatietechniek OF;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in het bedrijfsleven als installatiemonteur en bent bereid om je instructeurs bevoegdheid te halen;
 • Het is een pre als je een PIE instructeurs- / lesbevoegdheid hebt.
 • Meer dan alleen goede voorwaarden

  De werkwereld om je heen verandert continu. Daarom zetten wij vol in op je ontwikkeling. Trainingen, opleidingen, workshops wat jij nodig hebt, maken wij mogelijk.

  Daarnaast kun je rekenen op doorgroeikansen en prima arbeidsvoorwaarden (cao mbo).

 • Een salaris in schaal 7 of 8 (afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring) van maximaal € 3.474,- bruto per maand, als je fulltime werkt
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Ruime vakantieregeling
 • Deelname aan het ABP pensioen
 • Doorgroeikansen binnen de organisatie
 • Een goede reiskostenvergoeding
 • Niet meer wachten, maar reageren

  Ben jij die PRAKTIJKGERICHTE VAKTECHNEUT? Heb jij dat beetje meer? Dan hopen we dat je snel reageert. We drinken graag een kop koffie met je om de mogelijkheden binnen het MBO College Hilversum te bespreken.

  Klik op de button solliciteren en stuur meteen je cv mee. We laten je dan snel weten of we je uitnodigen voor een eerste kennismakingsgesprek op vrijdag 18 juni.

  Hier ga je werken

  Welke interesse een student ook heeft, MBO College Hilversum heeft er een opleiding voor. Met zo’n 100 vakopleidingen in 15 sectoren kun je gerust stellen dat we veelzijdig zijn.

  Studenten kiezen voor MBO College Hilversum omdat ze graag de ruimte krijgen om zelf te ontdekken wie ze zijn, waar hun kracht ligt en welk beroep het beste bij hen past.

  We helpen onze studenten bij het kiezen van hun eigen leerroute, zodat ze kunnen leren op een manier die bij hen past. Ontdekkingsgericht leren, noemen wij dat.

  Bij ons leren studenten naast een vak ook belangrijke persoonlijke vaardigheden. Zo zijn ze helemaal klaar voor hun toekomst in werk of vervolgopleiding én de maatschappij.

  Als je kiest voor MBO College Hilversum dan kies je voor een sfeervolle en gezellige school met alle ruimte voor verfrissende ideeën.

  De school, die goed te bereiken is met het OV, is een plek waar studenten én medewerkers met trots en plezier naar toe gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier