verpleegkundige – pg
Cordaan
Amsterdam
5 dagen geleden

Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg op een PG afdeling in een intramurale setting?

Cordaan zoekt gediplomeerde verpleegkundigen (niveau 4 of 5) met hart voor de ouderenzorg. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners?

Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! Wat krijg je van ons?

Je komt te werken in een hecht team van gemotiveerde collega s in een inspirerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen.

 • Bij Cordaan laten we onze medewerkers namelijk graag tot bloei komen. Daarnaast krijg je;
 • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 / 5) en je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie.
 • Waar ga je werken?

  Op één van onderstaande locaties :

  De Die

  Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ).

  De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance.

  Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

  Hof van Sloten

  In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten.

  Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben.

  Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel : wij leren graag met en van elkaar.

  Ottho Heldringstraat

  De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk.

  Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

  De Riekerhof

  Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn.

  Een huis voor iedereen dus. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel. Volgend jaar verhuist De Riekerhof terug naar het vernieuwde D'Oude Raai in Amsterdam Zuid.

  Nieuw Vredenburgh

  Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking.

  Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

  Eben Haëzer

  Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost en is al meer dan 35 jaar een begrip.

  Het bestaat uit 123 appartement met eigen sanitair. Als gevolg van een interne verhuizing kunnen de bestaande WLZ-afdelingen uitbreiden.

  In november en december aanstaande zullen er 12 plekken somatiek en 12 plekken PG worden gerealiseerd op de 3e en 4e etage.

  Voor deze nieuwe afdelingen zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de zorg en een zinvolle dag.

  Gastvrijheid staat in Eben Haëzer hoog in het vaandel. Wil jij meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken?

  Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is.

  Berkenstede

  Berkenstede gelegen in Diemen is op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit voor de psychogeriatrie. Het is een dynamisch afdeling met 36 bewoners.

  Je komt te werken binnen een hecht team waarbij kwaliteit leveren centraal staat.

  Berkenstede zoekt verpleegkundigen die collega’s stimuleren en motiveren om kwaliteit van de zorg te waarborgen. Dat betekent dat je ook medewerkers begeleidt en coacht op de inhoud van hun werkzaamheden.

  Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt deze medewerkers zodat zij een leerzaam traject doorlopen.

  Als verpleegkundig kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.

  Beth Shalom

  Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit.

  De gemotiveerde teams geven onze bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.

  Voor deze locatie zoeken wij jou als je de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

  De Buitenhof

  De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De zorglocatie is goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en ligt naast het Amstelpark.

  We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor de PG afdeling die beschikbaar is voor 16-32 uur per week. Je kunt zowel dag-, avond- als nachtdiensten draaien.

  De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt.

  Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.

  Enthousiast?

  En herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou. Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

  Heb je vragen? Bel of app naar een van onze recruiters :

  Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier