Koelmonteur
Bakker Bedrijfswagens
Nijkerk, Nederland
6 dagen geleden
source : Jobsonline

Voor jou.- Uitstekend salaris, afhankelijk van ervaring en niveau- 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden- Mogelijkheid om parttime te werken- Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden- Fijne collega’sVan jou.

 • MBO BAT, EBAT, Diploma Stek- Werkervaring in de bedrijfsautotechniek- Goed technisch inzicht met name in koelmotoren- Flexibel : je vindt het geen probleem om af en toe een 24-uursservicedienst te draaien of in de avond of op een zaterdagochtend te werken- KlantvriendelijkJij bent een echte techneut in de bedrijfsautotechniek.
 • Niet alleen heb je het vak van bedrijfsautomonteur in de vingers, het is voor jou geen probleem om met de klant te overleggen.

  Je hebt goed technisch inzicht in, met name, koelmotoren.Zo ziet je dag eruitJe werkdag begint om 08 : 00 uur met het afstemmen van de planning met de chef werkplaats en jouw andere collega’s uit de werkplaats.

  Hierna zal je beginnen met de onderhoudswerkzaamheden en reparaties aan koelmotoren.Hiernaast is het belangrijk dat je tussendoor het onderhoud en de keuringen administreert.

  Als koelmonteur heb je de taak om conform de eisen van de overheid dan wel de voorschriften van de leverancier of klant koeltechnische installaties te repareren en te onderhouden.

  Tussendoor kunnen collega’s bij je komen met vragen over de wettelijke aspecten van het werken met F-gassen en de daaraan verwante koelmiddelen.

  Als koelmonteur ben je namelijk verantwoordelijk voor deze wettelijke regels en daarom houd je je voortdurend op de hoogte van veranderingen in deze regels en voorschriften.

  Uiteraard heb je pauze, in de ochtend, tijdens de lunch en ’s middags. Meestal ben je om 17 : 00 uur klaar, tenzij je avonddienst hebt.

  Bakker BedrijfswagensWij zijn Bakker Bedrijfswagens, een prettige club met zo’n 220 collega’s verspreid over 11 vestigingen in Midden en Oost Nederland.

  Wij zijn één van de grootste DAF-dealers van Nederland. Ook zijn wij actief in verkoop en service van bedrijfswagens (FIAT Professional en IVECO Daily).

  We zijn collegiaal, nuchter, professioneel en hechten veel waarde aan tevreden klanten én medewerkers.Kom in gesprek!Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden.

  Heb je vragen? Stel ze gerust! Mail (mailto : vacatures bakker-bedrijfswagens.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.

  nl) of bel naar 088-2226222 (tel : 0882226222) en vraag naar Sonja.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier