Teamleider Distributie
Careermaker
Ridderkerk, Zuid-Holland
6 dagen geleden
source : Booston

Ben jij een geboren Teamleider en heb jij een passie voor AGF-producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een Teamleider voor de afdeling distributie, die in staat is 15 Heftruckchauffeurs tijdens zijn of haar werkzaamheden aan te sturen.

Als Teamleider moet je een echte teamplayer zijn en je moet mensen voor je kunnen winnen. Je zal namelijk te maken krijgen met een strakke planning.

Het is aan jouw de taak om de logistieke processen optimaal te laten verlopen.

Daarnaast is geen dag hetzelfde en moet je goed kunnen anticiperen op onvoorziene wijzigingen. Je bent van elkaars werkzaamheden op de hoogte en dan niet alleen van de heftruckchauffeurs of de teamleiders, maar ook op andere afdelingen.

Tenslotte is onze opdrachtgever in deze lastige periode extra hard op zoek naar personeel zoals jij, een hardwerkende Teamleider! Door jouw inzet zorg jij ervoor dat mensen kunnen worden voorzien in hun levensbehoeften en maak jij deel uit van de beroepen die Nederland draaiende houden.

Wat breng je mee

 • Mbo-opleiding niveau 4 in een logistieke richting;
 • Bereidheid om in ploegendiensten te werken (ook tijdens feestdagen, weekenden en in de nacht);
 • Ervaring binnen de AGF-branche is een pre;
 • Je bent flexibel en je kan goed omgaan met werkdruk.
 • Wat krijg je er voor terug

 • Een uitdagende fulltime functie binnen één van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven;
 • Een salaris tussen de €2800,- en €3500,- bruto per maand o.b.v. leeftijd en ervaring;
 • Een leuke werksfeer in een al jaren stabiel groeiend bedrijf;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Waar kom je te werken

  Onze opdrachtgever is één van de grootste internationale groente- en fruitbedrijven van Nederland. Naast een vestiging in Nederland (Ridderkerk) opereren zij ook vanuit Tsjechië en België.

  Met 800 toegewijde medewerker in Nederland doen zij er alles aan om verwachtingen van klanten, zoals verschillende supermarktketens, te overtreffen.

  Naast het leveren van kwaliteit en een goede service, is duurzaamheid net zo belangrijk voor de opdrachtgever. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor werkplezier met jouw potentiële nieuwe collega’s.

  De organisatie kan je onderverdelen in drie verschillende diensten : handel, logistieke diensten (o.a. warehousing, verpakken, rijpen en transport) en kenniscentrum.

  Meer weten?

  Kun jij je volledig vinden in het profiel van deze functie als Teamleider Distributie? Neem dan snel contact op met Kelly Winkelman via 06-83527213 of via kelly.

  winkelman careermaker.nl. Wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek bij Careermaker en zullen je voorbereiden op het sollicitatieproces met onze opdrachtgever.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier