Assistent uitvoerder Civiel
continu
Groningen, NL
2 dagen geleden

Assistent uitvoerder Civiel

Een Assistent uitvoerder Grond-, Weg- en Waterbouw zal veelal in eerste instantie worden gekoppeld aan een ervaren uitvoerder GWW.

Deze laatste kan dan fungeren als vraagbaak en sparringpartner. Door de afwisselende taken en de hoeveelheid van werk is dat erg prettig maar ook vaak sneller voorbij dan gewild.

Je wordt vrijwel direct betrokken bij het aansturen van het personeel op de bouwplaats, zowel het 'eigen' personeel als dat van de onderaannemers.

Door de administratieve taken bij het vak 'Uitvoerder' zul je ook hier worden gewezen op de noodzaak en de behoefte eraan.

Je wordt vaak als contactpersoon ingezet naar derden.

Een Assistent Uitvoerder GWW is in het bezit van een MBO Civiele Techniek. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en goede communicatieve vaardigheden zijn zeer belangrijk.

Voor een aannemer in Groningen zijn wij per direct op zoek naar een assistent uitvoerder binnen de GWW. Onze opdrachtgever is een nuchtere aannemer die veel waarde hecht aan de juiste werkmentaliteit en kwaliteit.

Ze richten zich op diverse projecten RAW en UAV-GC en werken voornamelijk zelfstandig in projecten. Aangezien ze groeien hebben ze weer de mogelijkheid om te investeren in nieuw talent en willen ze graag gaan uitbreiden.

Ben jij een aanpakker en heb jij enkele jaren ervaring in de functie van assistent uitvoeder binnen de GWW? Dan zie ik jou reactie graag tegemoet.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier