Machinaal Slijper
Startpeople
Sneek, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Machinaal Slijper werk je de gehele dag met diverse staalproducten. In het magazijn ben je samen met diverse collega’s verantwoordelijk voor je eigen sector waarin je helemaal thuis bent.

Jij houdt je de hele dag bezig met het bedienen van de slijp- en polijstmachines. Met deze machines zal jij non-ferro producten bewerken en bewaak jij de kwaliteit van je eigen werkzaamheden.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het schoonhouden van je werkplek en pleeg jij preventief onderhoud aan de machine.

Je bent een belangrijke schakel binnen dit proces. Binnen een inwerkperiode krijg je alle werkzaamheden in de vingers en zorg je samen met je collega's voor een gestructureerd proces en tevreden klanten! Heb je de uitzendperiode met succes doorlopen?

Dan kom je in aanmerking voor een dienstverband bij de organisatie, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wie ben je?

 • Jij bent een logistieke topper die bereid is om in twee ploegendiensten (06 : 00-15 : 00 uur / 17 : 00-02 : 00 uur) te werken;
 • Als collega ben je behulpzaam, loyaal en heb je een nuchtere instelling. Er wordt een grote mate van flexibiliteit verwacht;
 • Eventueel is een dagdienst ook bespreekbaar, dit hangt af van de momentele drukte;
 • Je hebt zin om lekker aan de slag te gaan en om hard te werken.
 • Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is een relatie van Start People in de omgeving van Sneek met een nuchter Fries karakter. De opdrachtgever is een zusterbedrijf van een toonaangevend familiebedrijf dat behoort tot de modernste staalleveranciers in Europa.

  Wat bieden wij jou?

 • Een fulltime baan binnen een prachtige organisatie;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Je bent dus vrij in het weekend!
 • Een goed bruto uurloon van €11,- tot €12,50 (afhankelijk van leeftijd en ervaring), exclusief een aantrekkelijke ploegentoeslag;
 • Eventueel is een functie in de dagdienst beschikbaar;
 • Een passende toeslag bij overwerk;
 • Werken in een twee ploegendiensten (06 : 00-15 : 00 uur / 17 : 00-02 : 00 uur), waarbij de cyclus week op week af is;
 • Uitzicht op een dienstverband bij de opdrachtgever met kans op een vaste aanstelling.
 • Start People maakt onderdeel uit van USG People. We hebben een landelijk netwerk van 130 vestigingen. Werken via Start People betekent werken bij een leuke, open en kwaliteitsgerichte organisatie.

  Start People wil graag het verschil maken. Door goed contact te onderhouden met onze flexkrachten en opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we weten wat er speelt.

  We bieden opleidingen, trainingen en zorgen ervoor dat je de benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt. We zijn altijd goed bereikbaar via de telefoon, e-

  mail en Whatsapp. Als je gaat werken via Start People ontvang je een account van Goodhabitz ter waarde van € 199,- waarin je diverse leuke en interessante online trainingen kunt volgen.

  Je kunt bij ons terecht voor tijdelijke functies maar ook zeker als je op zoek bent naar een vaste aanstelling. Het matchen van opdrachtgever en kandidaat voor de lange termijn is waar wij voor gaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier