Online marketeer
VLC & Partners
's-Hertogenbosch, NL
1 dag geleden

Wil jij in alles wat je doet waarde toevoegen? Durf jij jouw kennis en ervaring om te zetten in resultaten en persoonlijke groei?

Ben jij in staat digitale kansen om te zetten naar online marketing tools? kiezen voor innovatie en digitalisering in de markt van risicomanagement en particulieren verzekeringen!

Over de functie en jouw verantwoordelijkheid

Als een echte ondernemer weet jij ons bedrijf online op de kaart te zetten. Samen met het marketingteam verbeter je dagelijks je beste ideeën.

Alle stappen van conceptontwikkeling tot een werkend online tool zijn verankerd in jouw professionele bagage. De online marketingtoolkit kent weinig geheimen voor je en je bent in staat om kansen snel om te zetten naar effectieve en pragmatische online marketing.

Onze ambities op het gebied van digitalisering en e-commerce zijn groots. Daar deins jij niet voor terug. Sterker nog, deze ambities motiveren jou tot het verder optimaliseren van het digitale ecosysteem.

Dat betekent concreet dat je oplossingen en proposities aanbiedt bij touchpoints voor onze klanten en prospects. Maar ook het bouwen en onderhouden van websites, vormgeven van online tooling en leadgeneratie zit verweven in je dagelijkse werk.

Jij bent degene die e-commerce vorm geeft en zorgt er dus voor dat de digitale mogelijkheden binnen de organisatie worden opgebouwd en gewaarborgd.

Ook schakel je makkelijk tussen stakeholders. Je legt uit hoe e-commerce werkt en hoe we onze digitale doelstellingen bereiken.

Projectmanagement, ontwerpen, trendwatching en innovatie zijn dagelijkse kost.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken collega die klantgerichtheid als tweede natuur heeft en online een kei is in zijn vak.

Je hecht belang aan continue professionele ontwikkeling. Je bent klant- en resultaatgericht. Je bent doortastend, beschikt over overtuigingskracht en weet zowel op commercieel vlak als vanuit je professie de vertaalslag te maken naar de wensen van de klant.

Initiatief en ondernemerschap zijn voor jou belangrijke kwaliteiten. Innovatief denken en handelen zijn voor jou vanzelfsprekend.

Daarnaast zijn de belangrijkste eisen :

 • Minimaal 32 uur beschikbaar;
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding aangevuld met relevante werkervaring op het gebied van online marketing en e-commerce;
 • Communicatief ben je sterk. Motiveren en enthousiasmeren zitten in je DNA;
 • Je hebt ervaring met online campagnes;
 • Je bent op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van SEO, SEA, social media en marketing automation;
 • Je bent een zelfstarter en vindt het leuk om te bouwen;
 • Je hebt ervaring met content en leadprogramma’s;
 • Je hebt een hands-on en can-do mentaliteit;
 • Je bent open en transparant en durft kritisch te zijn;
 • Je hebt visie op het gebied van e-commerce en weet strategie om te zetten in concrete acties.
 • Wat bieden wij?

  Bij VLC & Partners wordt je gedrevenheid beloond en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We willen graag dat je een baan hebt die goed in te passen is in jouw leven, die je energie geeft en een bijdrage levert aan de ontwikkeling van jouw talent.

  Bij ons krijg je 20 wettelijke vakantiedagen. De 8 bovenwettelijke vakantiedagen zijn opgenomen in een keuzebudget. In dit budget zit ook de waarde van je vakantiegeld en een halve 13e maand.

  Het is aan jou (maandelijks) te bepalen hoe je dit keuzebudget in wilt zetten : extra verlof, pensioen of salaris. We bieden tevens diverse mogelijkheden om te werken aan je ontwikkeling en carrière binnen VLC & Partners.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier