Machine operator dagdienst
Werk Talent
Raamsdonksveer
3 dagen geleden

Over de functie

In deze zelfstandige en afwisselende dagdienst functie krijg jij volledig de ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt meedenken zeer zeker op prijs gesteld.

Het machinepark wordt jouw domein en met veel interesse maak je alle producten gereed tot op de millimeter nauwkeurig. Ieder product is anders dus er is geen sprake van eentoning seriematig werk.

Afhankelijk van jouw ervaring zal je beginnen op een wat eenvoudige machine, waarna je door zal groeien en uiteindelijk alle machines zal kunnen bedienen.

Echter is het wel van belang dat je ervaring hebt in een soortgelijke functie. Naast het bedienen van de machines laad en los je goederen met een heftruck, voer je kwaliteitscontroles uit en werk je mee aan productieontwikkelingen.

Jouw werkdag als machineoperator / productiemedewerker begin je om 07.45 met een bak koffie en werkoverleg, je bespreekt met collega's hoe de dag gaat verlopen en helpt elkaar waar nodig.

Het is een echt familiebedrijf waar een informele, gezellige sfeer hangt. De gedachte 'één team, één taak' is hier goed voelbaar.

Deze werktijden van deze dagdienst functie zijn van 08 : 00 - 17 : 00, echter wordt er wel van je verwacht dat je wanneer het nodig is, bereid bent om over te werken.

Jouw dagelijkse werkzaamheden als procesoperator bestaan uit :

 • Bedienen en instellen van de machine die de producten maakt;
 • Oplossen van eventuele storingen;
 • Ombouwen van machines;
 • Onderhouden van deze machines.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier