Voorbereider Sport en Cultuurtechniek
Sweco
De Bilt, NL
5 dagen geleden

Voor onze Afdeling Urban Projects zoeken wij een nieuwe collega die al de nodige kennis en ervaring heeft met projecten op gebied van (buiten)sport en cultuurtechniek.

De afdeling bestaat uit circa 100 engineers, ontwerpers, adviseurs en projectleiders die zich allemaal bezig houden met de inrichting van de buitenruimte.

Wij werken ideeën en schetsen uit tot ontwerpen die daadwerkelijk buiten worden gerealiseerd. De projecten die we uitvoeren vallen dus in een bredere afdeling en hebben allemaal hetzelfde doel.

Het creëren van een veilige en gezonde leefomgeving. We werken voor onder andere gemeentes, projectontwikkelaars, sportverenigingen, woningcorporaties, aannemers en ontwikkelingsbedrijven.

Naast werken aan sportvelden, realiseren wij de veilige en gezonde stad door bijvoorbeeld de aanleg en reconstructie van parken, natuurgebieden, woonwijken, wegen, kades, dijken, riolering, bedrijventerreinen en watersystemen.

Als Voorbereider / Adviseur Sport en Cultuurtechniek houd jij je bezig met uitdagende civiel- en cultuurtechnische ontwerpvraagstukken met betrekking tot o.

a. sportparken en cultuurtechniek. Jij kan ideeën omzetten in tekeningen en contracten en weet ook waar je buiten op moeten letten.

 • Jij vindt het leuk om een breed scala aan processen binnen de werkvoorbereiding te plannen en te coördineren. Jij kijkt met een kritische blik naar een project in de opstartfase en denkt mee met onze klant;
 • Hoe kunnen zij sportparken klaar maken voor de toekomst?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier