Productiemedewerker
Randstad
ENSCHEDE, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Als technisch productiemedewerker bij deze klant in Enschede zal je in de komende jaren opgeleid worden om een vakspecifiek product te maken.

Dus zoek jij naar vastigheid en technisch productiewerk dan is deze functie wat voor jou!

Wat ga je doen

Als technisch productiemedewerker zal je hier dagelijks bezig zijn met het produceren van transportbanden voor o.a. de food sector.

Alle transportbanden worden op maat geleverd, dit betekend dat geen product hetzelfde is! Voor het maatwerk is nauwkeurig en secuur werken van groot belang voor het meten, snijden en verwerken van het kunststof.

Je zal goed ingewerkt worden om de specifieke werkzaamheden van het vak te leren. Leergierigheid, ruimtelijk inzicht en maatwerk zijn hierbij begrippen die typerend zijn voor jou.

Geduld en secuur werken vind jij belangrijker dan tempo om de producten van goede kwaliteit te kunnen voorzien. Kennis van het lezen en meten van tekeningen is een pré.

Wat bieden we jou?

 • Aanbod van verschillende opleidingsmogelijkheden zowel intern als extern zoals technisch tekening lezen en een heftruckcertificaat;
 • Een bruto uurloon van €11,50 per uur (21 jaar e.o.);
 • Vergoeding voor overuren en reiskosten o.b.v. gereden kilometers;
 • Pensioensopbouw na 26 gewerkte weken;
 • Kans op een vast contract bij de opdrachtgever
 • Een goed inwerktraject om de specifieke werkzaamheden van het vak te leren;
 • Een lekkere lunch elke vrijdag;
 • Fantastische teamuitjes.
 • Wie ben jij als technisch productiemedewerker?

  Jij bent voor ons de ideale kandidaat als jij :

 • Leergierig bent en graag een bijzonder vak wilt leren;
 • Ruimtelijke inzichten hebt met passie voor techniek (ervaring als bijvoorbeeld timmerman, stoffeerder of automonteur is een pré);
 • Bereid bent deel te nemen aan het storingsrooster;
 • Kennis hebt van het omgaan en bedienen van machines en het 1e lijns onderhoud hiervan.
 • Het bedrijf :

  Je komt te werken in een hecht familiebedrijf, gevestigd in Enschede. Er heerst een hechte sfeer en iedereen voelt zich verbonden met het bedrijf.

  Er wordt goed samen gewerkt en mensen springen voor elkaar bij wanneer dit nodig is. De werktijden zijn van 07 : 30-16 : 30.

  In sommige gevallen kan het zijn dat er overgewerkt wordt. Dit is vaak op dinsdag of donderdag tot maximaal 20 : 00 uur, hiervoor worden overwerktoeslagen (125%) gehanteerd.

  Elke vrijdagmiddag wordt een lekkere lunch voor iedereen verzorgd om de week goed af te sluiten.

  Ben jij enthousiast geworden over deze baan? Dat snap ik wel! Reageer dan middels de knop solliciteren’ we nodigen je graag uit voor een betere kennismaking onder het genot van een bak koffie!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

  Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier