Bijbaan Verkoop Keukens (12-16 uur)
Ikea
Duiven
4 dagen geleden

Candidate profile Dutch WIE JE BENT Candidate Profile Zoek jij een uitdagende bijbaan voor 12 tot 16 uur, lees dan verder.

De juiste keuken verkopen is een heel proces : adviseren, ontwerpen en plannen. Lijkt het je gaaf om droomkeukens voor klanten te realiseren? Dan is dit je baan!

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden om bij ons aan de slag te aan als verkoopmedewerker keukens :

 • Je hebt ervaring of affiniteit met een commerciële, horeca- en / of retail omgeving;
 • Snel schakelen kun je als de beste, met altijd het belang van de klant voor ogen;
 • Flexibel zijn is onderdeel van je DNA; je bent bereid en in staat om op avonden
 • 17-21), weekenden, feestdagen en vakanties te werken.

 • Je hebt HBO denk- en werkniveau Key responsibilities (title) Dutch WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN Key responsibilities (text) Als verkoopmedewerker keukens adviseer je onze klanten op een deskundige en eerlijke manier en help je hen bij het realiseren van een droomkeuken.
 • Hoe je dag er uit kan zien : je start je werkdag met een kort overleg waarin de bijzonderheden van deze dag worden doorgenomen.

  De eerste klant loopt over de afdeling en je helpt hem met het uitzoeken en samenstellen van de keuken. Met jouw kennis van het keukensysteem maak jij een tekening in het keukenplanprogramma.

  Door de juiste vragen te stellen, help je de klant bij het maken van de juiste keuze in stijl, indeling en budget. Je volgende klant is een planservice, deze klant heeft een afspraak gemaakt om een keukentekening te laten maken.

  Dit gebeurt via videocall op afstand, omdat de klant liever vanuit huis geholpen wil worden. Terwijl jij aan het eind van de dag opruimt in de keukenaccessoires shop help je nog een laatste kant bij het uitzoeken van een kraan.

  Team vision and mission (title) Dutch ONS TEAM BINNEN IKEA Team vision and mission (text) Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur.

  Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Bij IKEA Duiven werken 450 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

  Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen. Local section (title) WAT VERDER BELANGRIJK IS Local section (text) Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.

  a. het volgende van ons verwachten :

 • Een aantrekkelijk salaris. Als je 21 jaar of ouder bent, verdien je €11.31. Voor 7 en na 19 uur is je uurloon door de geldende toeslag €16.
 • 96 en op de zaterdagavond na 19 uur en de gehele zondag wordt dit zelfs €22.62. (Deze bedragen zijn bruto per uur)

 • 8% vakantiegeld in mei en een vaste 13e maand in december
 • 15% personeelskorting (na doorlopen van proeftijd) bij alle IKEA-winkels in Nederland
 • Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid
 • Een informele en open werksfeer waar jouw ontwikkeling telt!
 • Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteer dan direct en beantwoord zo nauwkeurig mogelijk de vragen, die je in de volgende stap krijgt.

  Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier