Student Marketeer Utrecht
Red Bull
Utrecht, Utrecht, Nederland
32 dagen geleden

Onze Red Bull Student Marketeers zijn onderdeel van het meest dynamische en onderscheidende merk- en product ambassadeursprogramma ter wereld.

Zij begrijpen de doelgroep van Red Bull en zijn verantwoordelijk voor het uitbouwen van het merk en het overbrengen van de functionaliteit van het product.

Dit doen zij op hun eigen hogeschool of universiteit en in hun regio. Het doel van het Student Marketeer programma is het bereiken van nieuwe consumenten, het enthousiast maken van studenten, het verhogen van sales en het zorgen voor een goede zichtbaarheid van het merk Red Bull op hogescholen en universiteiten.

Dit omvat onder andere direct contact met de consument en de klant, het uitnodigen van consumenten om het product te proberen en tot slot te werken tijdens Red Bull events om voor een onvergetelijke merkervaring te zorgen.

De Student Marketeers verkiezen flexibiliteit boven een 9-tot-17 baan en werken graag in een creatieve werkomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier