Sr Lead Buyer
ENGIE
Rotterdam, ZH, Netherlands
1 dag geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

Ben jij die senior Lead Buyer die onze Procurement functie helpt te ontwikkelen naar een proactieve businesspartner? Je gaat het Procurement team dagelijks en functioneel aansturen en zorgt voor het versterken van de aansluiting met de business.

Solliciteer nu, dan bieden wij je die uitdagende baan waar jouw innovatieve ideeën worden aangemoedigd.

Dit ga je doen als senior Lead Buyer

Voor de versterking van de afdeling Procurement van EQUANS zoeken wij een senior Lead Buyer met focus op de business en supply chain die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de verdere ontwikkeling van onze organisatie.

Je bent de rechterhand van onze Procurement Manager en begeleidt gezamenlijk het Procurement team op onze vestiging. Op het vlak van early supplier involvement, contractmanagement en opstellen van EPC contracten ben je goed onderlegd en heb je de nodige ervaring.

Met jouw goede communicatieve vaardigheden weet je de juiste partijen aan elkaar te verbindingen. Je bent iemand die graag het voortouw neemt en je weet het overzicht te bewaren.

Vanuit jouw specialisme bepaal je in de tenderfase samen met het tenderteam of het projectteam de inkoopstrategie.

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit :

Coachen en dagelijks aansturen van het Inkoop team van 4 medewerkers

Contacten opbouwen én natuurlijk onderhouden met zowel leveranciers als met verschillende interne stakeholders (waaronder de Projectleiding, Commercie, Engineering, Calculatie en Werkvoorbereiding)

Leveranciers- en contractmanagement

De inzet van innovatiekracht van onze leveranciers.

Het adviseren van de organisatie op het gebied van inkoop

Dit breng je mee

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die :

Beschikt over minimaal een afgeronde HBO- opleiding (Technische, Bedrijfskundige of Economische studierichting)

NEVI 2 is een pré

Beschikt over tenminste 5 jaar ervaring met complexe inkoopprocessen

Ruime ervaring in early supplier involvement contractmanagement en het zelfstandig opstellen van contracten

Kennis en ervaring van EPC trajecten

Ervaring binnen de technische dienstverlening in een projectenorganisatie binnen de industrie is een pré

Ervaring met SAP is een pré

Overtuigingskracht

Organisatiesesitiviteit

Wat bieden wij je

Naast een aantrekkelijk salaris onderscheidt EQUANS zich met meer mogelijkheden voor een vrije invulling van de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bij ons ontvang je op basis van je salaris een vast percentage aan benefitsbudget van minimaal 3% van je (bruto) jaarsalaris.

Dit kun je o.a. inzetten voor het (ver)kopen van verlofrechten, het investeren in persoonlijke ontwikkeling, het aanpassen van het type leaseauto, het compenseren van de pensioenbijdrage, of het uitkeren van een bedrag als toelage.

Daarnaast geldt er een variabele beloningsregeling. Uiteraard krijg je daarnaast alle middelen tot je beschikking die je nodig hebt : een laptop, dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een leaseauto.

Daarnaast kun je rekenen op een fijne werkomgeving met betrokken collega’s.

Wij zijn EQUANS

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

Bij onze vestiging in Rotterdam sta je midden in de Rotterdamse Industrie. We werken bij uiteenlopende industriële klanten in de Petrochemie, Op- en Overslag, Food en Farmacie.

Dagelijkse leveren we technische oplossingen die bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om slimme ontwerpen, kleine revisies, grootschalige nieuwbouwprojecten of onderhoud en beheer.

Wij zijn van alle markten thuis. Kom het verschil maken in het industriële hart van Nederland.

Zo kun je solliciteren

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Hetty Karakatsanis via hetty.

karakatsanis engie.com of telefonisch op 06 - 82786517

Staf

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier