Hoofduitvoerder
Dura Vermeer
Heerhugowaard
3 dagen geleden

Dat we met de beste mensen aan toffe projecten werken, dat weten we wel. Maar we zijn benieuwd wat jij kan. Werk mee aan baanbrekende projecten in Noord-Holland en Flevoland.

Denk mee over hoe we duurzamer, digitaler en veiliger kunnen bouwen. En ontdek hoe jij als Hoofduitvoerder ons team kan aanvullen met jouw kennis en kunde.

Dit wordt jouw baan

Als Hoofduitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie één of meerdere infraprojecten. Samen met de projectcoördinator en bedrijfsleider denk je mee in de tenderfase.

Je maakt realistische werk- en directieplanningen en levert input voor EMVI-plannen. Verder zorg je voor een heldere communicatie tussen bedrijfsleiding, projectcoördinatie en uitvoering.

Je hebt een mensgerichte instelling en haalt het maximale uit je team. Uit bestaande projecten weet jij nieuwe opdrachten te halen.

De kosten en opbrengsten van je projecten houd je scherp in de gaten. Je geeft input voor de eindafrekening richting opdrachtgever en bent eerste aanspreekpunt.

Uiteraard staat veiligheid en het naleven van veiligheidsregels voor jou op één.

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Cruquius ga je aan de slag met verschillende regionale projecten in de infratechniek met de focus op Noord-Holland.

Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines.

Dit breng je mee

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting Civiele Techniek.
 • 3 á 5 jaar ervaring als uitvoerder en klaar om te groeien naar Hoofduitvoerder.
 • Een aantoonbaar netwerk in je werkgebied is een pré.
 • Ervaring met asfalt- en verhardingsprojecten, bij voorkeur ook in binnenstedelijk gebied.
 • Een geldig VCA-VOL.
 • Wij hebben oog voor jou

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier