Backoffice medewerker bij Quion in Rotterdam
careercontrol
Rotterdam, Nederland, NL
4 dagen geleden

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in een administratieve omgeving?Heb je affiniteit met hypotheken en de processen die hierbij komenkijken?

Ben je klantgericht en nauwkeurig? Dan is de functie vanmedewerker Backoffice wellicht interessant!

Jouw werkomgeving

Onzebackoffice is verantwoordelijk voor het beheer van de hypothekendie wij namens onze geldverstrekkers hebben verstrekt.

Alsmedewerker backoffice maakt onderdeel uit van een van de 4 teams.Ieder team is verantwoordelijk voor de aantal deelprocessen.

Hierbij moet je denken aan rentewijzigingen, aflossen en processenrondom bouwdepot. Het team bestaat uit junior, medior en seniorcollega's.

Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de klanten iederedag juist en op tijd worden geholpen.

Wat ga je doen?

Dit is eentijdelijk project voor het uitvoeren van correctiewerkzaamheden inQSP. Op basis van aangeleverde taxatierapporten ofWOZ-beschikkingen worden datavelden in QSP aangepast.

Werkinstructie met schermprints wordt beschikbaar gesteld, deinwerkperiode zal enkelen dagen op kantoor Quion zijn waarna erthuis gewerkt kan worden.

Functie-eisen

Wat heb je nodig voor dezefunctie?

Als medewerkerbij Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilteen expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je2e natuur.

Je krijgt energie van het samenwerken in een complexeomgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voorresultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Als medewerker Backoffice ben je nauwkeurig en kanje goed het overzicht houden in een omgeving met veel verschillendeprocessen.

Daarnaast zijn dit nog devolgende vereisten :

 • Ben je in het bezit vanminimaal een MBO niveau 4 diploma
 • Heb je eenaantal jaren ervaring met administratieve processen (sterkevoorkeur binnen de financiële dienstverlening)
 • Heb je ervaring met telefonisch klantcontact
 • Ben je in het bezit van je WFT basis of bereid dit op korte termijnte behalen
 • Ben je communicatief sterk enbeheers je de Nederlandse taal goed
 • Gezien deaard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is eenintegriteitonderzoek onderdeel van deselectieprocedure

  Arbeidsvoorwaarden

  Ontwikkeling endoorgroei

  Binnen Careercontrol realiseren we ons dat we voor kwalitatieve groei steedsmoeten zorgen dat we de beste mensen op de juiste plek hebben.

  Daarom investeren we in jouw persoonlijke doorgroei enontwikkeling. Maar we verwachten ook dat je hierin zelf initiatiefneemt en jezelf altijd op de hoogte houdt van actueleontwikkelingen binnen je vakgebied en jezelf blijftverbeteren.

  Wat bieden wijjou?

  Je werkt bij dé specialist op hetgebied van (tijdelijke) capaciteit binnen verschillende niches : Career Control biedt je een uitdagende positie, een uitstekendsalaris en eigentijdse arbeidsvoorwaarden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier