Wijkverpleegkundige – Middelharnis
Grow/Work
MIDDELHARNIS
3 dagen geleden

Wijkverpleegkundige Middelharnis

Functie informatie

GrowWork is op zoek naar daadkrachtige wijkverpleegkundigen voor een wijkzorg / thuiszorg team in de omgeving van Middelburg.

Ben jij creatief, gedisciplineerd en in staat om jouw collega’s te enthousiasmeren? Reageer dan direct!

Er zijn veel veranderingen in de wijkzorg / thuiszorg. Cliënten blijven vandaag de dag steeds langer thuis wonen, hierdoor wordt de wijkzorg / thuiszorg complexer.

Om die reden zoeken wij voor dit team ambitieuze verpleegkundigen die willen groeien in hun rol van wijkverpleegkundige.

Wij zorgen voor een uitdagende functie in combinatie met ons geaccrediteerde opleidingsprogramma tot regisseur van Wijkzorg!

Hoe ziet deze dynamische rol eruit?

Naast je zorgtaken ben je hét gezicht van de wijk. Je coördineert en regisseert de zorg van de cliënten en zoekt de verbinding met andere (zorg)organisaties en mantelzorgers.

Je bent een kei in het houden van overzicht en je durft in acute, complexe situaties beslissingen te nemen. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van zorg en de deskundigheid van je team, kun jij collega’s coachen en motiveren op dit gebied.

Om de beste zorg te bieden, ben jij als wijkverpleegkundige kritisch, je wil hard werken en jezelf continu blijven ontwikkelen.

Dit vraagt om flexibiliteit, doorzettingsvermogen en zelfregie.

Het team en de organisatie?

Binnen dit team wordt veel complexe zorg geboden, waardoor jij als wijkverpleegkundige jouw verpleegtechnische handelingen goed kunt bijhouden / aanleren.

Er is ook veel ruimte voor ontwikkeling binnen de organisatie, zij zijn dan ook vaak de eersten die de nieuwste snufjes binnen de wijkzorg / thuiszorg maar ook de intramurale zorg uitproberen.

Als wijkverpleegkundige wordt er ook nog eens veel naar jouw innovatieve plannen geluisterd. Door de samenstelling van de verschillende wijkteams kunnen alle wijkteams zowel de complexe zorg als de dagelijkse verzorgende taken oppakken.

Binnen het team wordt van jou verwacht dat jij een stuk coaching zal bieden, maar ook dat je goed zal luisteren naar de collega’s.

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde hbo-v opleiding en bent BIG-geregistreerd;
 • Je wil je graag inzetten voor het welzijn van ouderen;
 • Je hebt bij voorkeur kennis van indicatiesystematiek, de sociale kaart en de bijbehorende wet- en regelgeving.
 • Wat wij bieden

 • Een dienstverband voor 24 tot 36 uur per week;
 • Het uitzicht op een vast contract;
 • Een basissalaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3818,87 (conform FWG 50 CAO VVT) op basis van 36 uur.
 • Vakantiegeld;
 • Een kilometervergoeding van 0,19 cent per kilometer.
 • Een dertiende maand.
 • Ons unieke opleidingsprogramma met intensieve begeleiding via GrowWork (les onder werktijd) waar je 54 accreditatiepunten voor krijgt.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier