Servicemonteur Machinebouw
Kento
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Wil jij werken binnen interessante omgevingen, hierbij een goed salaris verdienen en werken aan hoogwaardige verpakkingsmachines?

Dan is dit de functie voor jou!

Als Servicemonteur in de Machinebouw werk jij dagelijks met kwalitatief hoogstaande verpakkingsmachines. Deze machines worden gebruikt voor het verpakken van diverse producten en zijn te vinden in de meest uiteenlopende en veeleisende omgevingen.

Met jouw goed gevulde service bus,laptop en telefoon ga jij ’s ochtends van uit huis naar de klant. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en inbedrijfstellen van machines en verrichten van onderhoudswerkzaamheden op locatie.

Naast deze werkzaamheden ben je de aangewezen persoon om diverse mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en besturingstechnische storingen op te lossen.

In jouw afwisselende functie kom je op verschillende plekken en heb je de vrijheid om je dag zoveel mogelijk zelf in te delen.

Waar je terecht komt

Dit bedrijf is sinds de start in 1998 actief op het gebied van intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen.

De kerntaken van dit bedrijf zijn het ontwerpen, leveren en onderhouden van zakkenvulmachines, omsnoeringsmachines, palletwikkelmachines, rekhoesmachines, palletiseersystemenen de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door heel Nederland waarbij jouw werkgebied zal liggen in het zuiden van Nederland en het Noorden van België.

Wie jij bent

De ideale Servicemonteur voor deze functie is iemand met :

 • een afgeronde MBO-3 / 4 Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Besturingstechniek of Mechatronica opleiding;
 • kennis van Hydrauliek, Pneumatiek, & PLC;
 • In het bezit van VCA VOL of de bereidheid deze te halen;
 • bereid jezelf te blijven ontwikkelen d.m.v. het volgen van trainingen of cursussen.
 • Kennis van de Engelse taal. Duits en Frans is een Pré.
 • een woonplaats in de regio van Rotterdam en omstreken
 • We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen.

  Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

  Wat wij bieden

  Wij bieden jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen een serviceteam en tijdens jouw werkzaamheden een kijkje te nemen op verschillende interessante locaties.

  Daarnaast ontvang jij als Servicemonteur :

 • een salaris tussen de € 3000,- en € 3700,- euro;
 • 27 verlofdagen;
 • een premievrije pensioensregeling.
 • mogelijkheden jezelf te blijven ontwikkelen door trainingen en cursussen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier