Coördinerend begeleider (28-36 uur)
Abrona
Huis ter Heide, Utrecht
4 dagen geleden

Dit ga je doen

Als coördinerend begeleider (28 - 36 uur) werk je nauw samen met de teamleider en gedragsdeskundige.

Je bent inhoudelijk procesbegeleider van het team.Je maakt op basis van een gestructureerde observatie een analyse van het team en bespreekt de analyse met teamleider en gedragsdeskundige.

Je ondersteunt en coacht het team, met als doel de kwaliteit van zorg te verhogen en de stabiliteit en zelfstandigheid van het team te vergroten.

Je werkt mee in het team en hebt daarnaast tijd om overstijgende taken uit te voeren en / of je teamleden te coachen. Je draagt bij een werkklimaat waarin open feedback wordt gegeven en ontvangen.

Je hebt een signalerende functie en je bespreekt signalen vanuit het team met de teamleider en / of gedragsdeskundige. Ook signaleer je eventuele aandachtspunten en kansen voor het team.

Je hebt structureel overleg met de persoonlijk ondersteuners van het team. Je draagt de Triple C methodiek uit en in de praktijk coach je teamleden in het zich verder eigen maken van deze methodiek.

Je bent een stabiele factor in het team en bewaakt dat een ingezette koers wordt vastgehouden of indien nodig wordt bijgesteld en draagt nieuwe initiatieven aan.

Je werkt methodisch en bewaakt mede de uitvoer van een jaarplan en opleidingsplan.

Dit verwachten we

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen heb je een diploma in de zorg op minimaal niveau 4 niveau. Je hebt ervaring in het coachen van collega's :

Verder :

 • Beschik je over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
 • Vergroot je de deskundigheid / kennis van medewerkers over Triple C en coach je begeleiders in het toepassen hiervan in het dagelijks werk
 • Verduidelijk je de rollen en verantwoordelijkheden binnen het team in samenwerking met de gedragskundige en de teamleider zodat iedereen weet wat er van hem / haar verwacht wordt.
 • Coach je het team om de taakvolwassenheid te bevorderen;
 • Coach je teamleden in het geven / ontvangen van feedback, (neerzetten van een leerklimaat).
 • Dit bieden we

  Gedurende jouw opdracht als coördinerend begeleider behoud je je salaris en ontvang je voor de duur van opdracht een tijdelijke toeslag ter hoogte van 2 periodieken naar evenredigheid van het aantal uren dat je de rol van coördinerend begeleider vervult .

  Deze vacature sluit op dinsdag 24 augustus 2021

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier