Automonteur Pon Dealer Naarden
Pon Dealer Groep
Naarden, NL
4 dagen geleden

als automonteur?

Maak je als automonteur Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA klaar voor een baan vol met uitdagingen en verantwoordelijkheden want bij Pon Dealer is geen dag hetzelfde en zorgen we voor heel veel afwisseling dat jouw werk leuk houdt.

Jouw kennis is nodig om de autobranche in beweging te houden. Dankzij jouw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden rijden auto’s met een tevreden klant weer veilig de weg op.

Je werkt als automonteur zowel zelfstandig als in een team aan :

Het stellen van diagnoses en opsporen van storingen

Het uitvoeren van onderhoud en reparaties

APK keuringen verrichten

Wat vragen we van jou

Welk profiel hebben wij voor ogen?

We zoeken een gemotiveerde collega die collegiaal, klantgericht en een teamspeler is. Naast dat jij je helemaal op je gemak voelt als het gaat over autotechniek, voldoe je als automonteur aan de volgende criteria :

Een afgeronde MBO 3 opleiding tot Eerste autotechnicus

1 à 3 jaar werkervaring als Eerste Autotechnicus is een vereiste

APK gecertificeerd of bereid om je APK certificaat te halen op kosten van Pon

Je volgt de laatste technische ontwikkelingen in de branche op de voet.

Door de continue wijzigingen binnen de Automotive branche is het van groot belang dat je vaak bijgeschoold wordt. Dit gebeurt bij Pon Academy.

Pon Academy biedt cursussen aan die jou nog beter in je vak maken. De cursussen worden aangeboden door Pon Dealer en kosten je helemaal niks, maar leveren je wel een heleboel kennis op.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie als automonteur in een leuk en gezellig team dat streeft naar verbetering en perfectie. Waar verantwoordelijkheden je worden toevertrouwd en waar je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen.

Wij hechten grote waarde aan onze medewerkers en daarom zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld bij Pon Dealer Groep. Dit heeft er toe geleid dat we dit jaar voor de tiende keer op rij zijn uitgeroepen tot "Top Werkgever 2020" en daar zijn we trots op.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier