Schade-expert Elektrotechniek – Utrecht
DEKRA
landelijk, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Stel; na een ontploffing in een trafostation kan een bedrijf weken niet vooruit OF een machine blijkt tijdens de inbedrijfsstelling te groot in vermogen voor de elektrische installatie OF een schip kan niet vertrekken omdat de voortstuwingsinstallatie beschadigd is.

Wie stelt hier de schade vast en onderzoekt de oorzaak? Dat doe jij!

Dit is zomaar een greep uit het leven van een Schade-expert. Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met technische schades bezig bent.

Kennis van techniek is een belangrijk onderdeel, maar ook je aanpak, sociale vaardigheden en je enthousiasme. Je doet onderzoek en rapporteert de feiten aan verzekeraars, makelaars en / of advocaten.

Geen dag is hetzelfde en iedere schade is anders.

Je werkterrein is heel Nederland en soms zelfs de hele wereld. Je bent veel onderweg met als basis je thuiswerkplek. Tijdens meetings op kantoor ontmoet je naaste collega’s en teamgenoten waarmee je ook dagelijks veel telefonisch contact hebt.

Samenwerken, elkaar helpen en er voor elkaar zijn in drukte en bij moeilijke zaken zijn belangrijke succesfactoren voor jezelf en voor het team.

Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg!

Jij brengt mee

 • HBO werk- en denkniveau (relevante opleiding is Elektrotechniek);
 • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
 • Commercieel denken is belangrijk;
 • Technische kennis in theorie en praktijk is een must;
 • Aantoonbare affiniteit met varen / schepen of elektrotechniek in de meest brede zin is een pré;
 • Zelfstandig kunnen werken is natuurlijk vanzelfsprekend;
 • Gelet op het internationale karakter van de baan is naast uitstekende beheersing van het Nederlands, ook het mondeling en schriftelijk communiceren en rapporteren in het Engels geen probleem voor jou.
 • Wij bieden

  Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen.

  Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.

  Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier