Bijbaan in de Zorg: ADL-assistent bij Fokus Middelburg
Aethon
Middelburg, Nederland
3 dagen geleden
source : StudentJob

Functie omschrijving : Leuke en leerzame bijbaan Ben jij bezig met een zorggerelateerde of sociale studie? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan?

Vind je het interessant om te werken binnen een voor Nederland uniek woonconcept voor mensen met een lichamelijke beperking?

En wil je waardevolle praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt? Dan is deze bijbaan als ADL-assistent iets voor jou.

Wat ga je doen?Je ondersteunt de bewoners met ADL-handelingen. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het uit bed komen, het aan- en uitkleden en bij het wassen.

Je ondersteunt bewoners bij het eten en drinken. Je werkt met actieve en passieve tilliften. Om je een gevoel te geven : het ene moment help je iemand van ongeveer je eigen leeftijd met het aan- en uitkleden

Wat wij vragen : Solliciteren

Solliciteren

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier