IB-PYP coördinator op obs De Springbok
De Haagse Scholen
Den Haag, NL
6 uur geleden

Onze school

De Springbok zit in de kandidaatsfase van het International Baccalaureate en autoriseert komend schooljaar als IB World School.

De Springbok is een openbare basisschool met twee locaties in Transvaal.

Wij willen het beste onderwijs bieden dat er is, om onze kinderen een eerlijke, goede kans te geven op een mooie toekomst.

Een toekomst waarin ze gelukkig kunnen zijn en waarin ze een verantwoordelijke bijdrage kunnen en willen leveren aan de wereld waar ze deel van uitmaken.

Dit doen we voor een grote groep, vaak kwetsbare kinderen, met een migratieachtergrond. De Springbok is NT2 proof. Wij leren de kinderen goed Nederlands lezen, schrijven en spreken.

We hebben daarom NT2-proof onderwijs, leertijdverlening (LKP) en implementeren het ambitieuze onderwijsconcept van het International Baccalaureate, Primary Years Program.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een full-time (0,8 / 1,0 FTE ) coördinator voor het Primary Years Programme (PYP). De PYP-coördinator promoot actief de IB-missie, visie en waarden.

De PYP-coördinator vervult een pedagogische leiderschapsrol en werkt samen met de andere leden van het PLT (Pedagogical Leaderschip Team) aan de implementatie van het IB PYP.

Als coördinator weet je anderen te enthousiasmeren, motiveren en bied je ondersteuning op een coachende manier. Het onderwijs is onderzoekend onderlegd en we onderschrijven het belang van betekenisvol onderwijs in een zo authentiek mogelijke leeromgeving.

Je coördineert en plant alle taken die leiden tot de autorisatie. Het gaat om de vakinhoudelijke taken zoals het coachen, modelen en begeleiden van leerkrachten.

En om het organiseren en (mede) schrijven van de documenten voor de autorisatie. (taal- en assessment policy, scope & sequence documenten, schoolontwikkelingsplan voor de komende vijf jaar)

Wat neem jij mee?

 • Een hbo-diploma in onderwijs
 • Affiniteit met internationaal onderwijs (kennis van het International Baccalaureate is een pre)
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Interesse in lezen en leren
 • Vaardig in het lezen en schrijven in de Engelse taal
 • Vaardig in het begrijpen (en bij voorkeur lezen en schrijven) van de Nederlandse taal
 • Je kan goed in teamverband en zelfstandig werken, en pakt taken zelf op
 • Je neemt het initiatief, werkt accuraat, en kunt goed prioriteiten stellen en vlot schakelen tussen verschillende onderdelen.
 • Inschaling

  Schaal L11 met uitloop naar L12

  Tot slot

  Naast dat jij affiniteit hebt met onze internationale doelgroep, wil jij heel graag deel uitmaken van een team dat volop in ontwikkeling is.

  Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met :

  Rebecka Buter (directeur) via 070-3458605 of 070-3804071.

  Reageren kan ook per mail :

  OBS De Springbok De Springbok is een openbare basisschool met twee locaties in Transvaal. De Springbok is een erkende sportieve en gezonde school. We hebben...

  De Springbok is een openbare basisschool met twee locaties in Transvaal. De Springbok is een erkende sportieve en gezonde school.

  We hebben veel aandacht voor het ontwikkelen van talenten op gebieden als sport, muziek, kunst en techniek. Wij bieden elke leerling kansen het maximale uit zichzelf te halen.

  Dit doen we met extra lesuren binnen schooltijd door middel van een continurooster en het leerkansenprofiel. Zo verkleinen we achterstand en vergroten we het individuele potentieel.

  Lees meer Minder Rebecka Buter

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier