Begeleider
randstad
Enschede, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij bent een gediplomeerd begeleider en zoekt een baan met flexibiliteit en vrijheid. Jij woont in de omgeving van Enschede en gaat hier graag aan de slag.

wat bieden wij jou

 • Afwisselende functie als begeleider
 • Flexibele uren, jij bepaalt
 • Verschillende locaties in de buurt van Enschede
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • wie ben jij

  Een nieuwe uitdaging binnen de zorg, met flexibiliteit. Daar ben jij naar op zoek. Soms wil je 8 uur per week werken, en andere keren 32 uur.

  Jij bepaalt dit zelf. Je hebt een hart voor de zorg en bent een echt mensenmens. Het liefst heb jij al enige werkervaring of ervaring als stagiair(e).

  Daarbij is het wel van belang dat jij een afgerond MBO of Hbo-diploma. In de richting MMZ, SPW of Sociaal Werk.

  wat ga je doen

 • Je begeleidt en helpt cliënten in verschillende leeftijdsgroepen die niet zelfstandig kunnen of mogen wonen.
 • Je kunt cliënten activeren en ondersteunen tijdens hun dagbesteding.
 • Jouw cliënten zijn met hun lichamelijke en / of verstandelijke beperking misschien niet de makkelijkste. Daarom is het heel belangrijk dat je zorgplannen leert opstellen en uitvoeren in overleg.
 • Met je cliënt, diens familie en andere deskundigen.

  waar ga je werken

  Randstad Zorg biedt een functie aan in de flexpool. Binnen deze flexpool is geen dag hetzelfde. Je wordt op verschillende locaties ingezet en komt op verschillende afdelingen te werken.

  Zo blijft de functie uitdagend, of je nu startend of ervaren bent. On onze flexpool bepaal jij zelf hoe veel uren per week jij beschikbaar bent om te werken.

  Onze flexpool heeft vele voordelen voor jou. Je geeft zelf je beschikbaarheid door en bepaalt dus zelf wanneer je kan werken.

  Ook heb je de mogelijkheid om te werken op verschillende locaties. Dit houdt in dat de functie veel afwisseling met zich mee brengt.

  sollicitatie

  Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier