Teamleider Warehouse
Page Personnel
Rotterdam, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de afdelingswerkzaamheden, de naleving van de regels en begeleiding van de medewerkers volgens de geldende normen en procedures teneinde een effectieve en efficiënte uitvoering van de werkzaamheden te garanderen.

Begeleiden van medewerkers en het houden van evaluatiegesprekken Bedrijfsomschrijving Voor onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een Teamleider Logistiek die graag aan de slag gaat in de dynamische omgeving van een magazijn.

Onze opdrachtgever is een grote logistieke speler en je komt te werken binnen een organisatie die continue bezig is met het optimaliseren van de processen.

Ter versterking van hun team zijn ze op zoek naar een teamleider Omschrijving Geeft leiding aan de logistiek medewerkers (groep verschilend tussen de 20 en 35 man) Is medeverantwoordelijk voor het behalen van de normen voor de productiviteit en kwaliteit.

Is verantwoordelijk voor een snelle en juiste stroom van goederen binnen de afdeling door te controleren van de geleverde werkzaamheden op kwaliteit en kwantiteit.

Geeft leiding, instructie en begeleiding aan een groot team en zorgt voor een efficiënte uitvoering van het werk en een prettige werksfeer, indien nodig meewerken in het proces.

Profiel van kandidaat In bezit van een geldig Mbo-diploma richting logistiek Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (magazijn) Leidinggevende ervaring Heftruckcertificaat is een pré Aanbod Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Goede primaire- en secundaire voorwaarden

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier