Schilder
Faber Personeelsdiensten
Geertruidenberg, Nederland
6 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Vanuit onze opdrachtgever in Geertruidenberg hebben wij een ontzettend toffe functie als schilder voor jou! De opdrachtgever, een team van twee man, vindt het erg belangrijk dat iemand gemotiveerd is, op die manier is er ruimte voor zowel de beginnende- als ervaren schilder.

Je zal vooral werken aan particuliere onderhoudsprojecten, gewoon bij de mensen thuis dus! Naast particulier werk zal er ook onderhoudswerk plaatsvinden bij grote bedrijven! Al met al, een uiteenlopende functie met verschillende projecten, dit maakt het een top schilder vacature! De opdrachtgever van Faber personeel, jouw potentiele leidinggevende, is 'transparant' in zijn manier van communiceren, zo weet jij wat je aan hem hebt en kan verwachten.

Ook hecht hij veel waarde aan de betrouwbaarheid van een schilder, dit sluit aan bij zijn wens : een gemotiveerde schilder, want de vaardigheid kan nog aangeleerd worden.

Ben jij de kandidaat

Jij bent de ideale kandidaat als jij je kan vinden in de volgende punten :

 • Je bent super gemotiveerd! Dit is het belangrijkst voor de opdrachtgever
 • Je hebt bij voorkeur al ervaring opgedaan als schilder
 • Je bent eerlijk en transparant, zo communiceert de opdrachtgever ook
 • Wat wij bieden

  Als schilder bij Faber personeel geniet je van uitstekende arbeidsvoorwaarden! Zo zal jouw salaris, afhankelijk van jouw ervaring, tussen €2500 en €3500 liggen! Wij bieden jou niet alleen een mooi en bijpassend salaris, maar vooral ook die persoonlijke 'touch'.

  Met enige regelmaat zal iemand van Faber jou een bezoekje brengen op de werkplek of jou telefonisch benaderen. Op die manier willen we jou nog beter leren kennen!

  Jouw loon bieden we aan conform de schilders CAO, als het klikt tussen jou en Faber personeel maak je kans op een vaste aanstelling! Niet heel onbelangrijk : via ons heb je de mogelijkheid tot het volgen van verschillende trainingen en wordt er bij ziekte je loon gewoon doorbetaald.

  Meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Heb je nog vragen maar ben je niet in de gelegenheid om te bellen?

  Dan kan Whatsappen ook! 06-12119496

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier