Calculator woningbouw
Eminent Groep
Breda, Noord-Brabant, NL
2 dagen geleden

Als Calculator woningbouw ben jij verantwoordelijk en betrokken bij het hele proces van opdracht tot realisatie. De klant heeft het eerste gesprek met een collega verkoper.

Uit dit gesprek komt een richtprijs een budget. Met dit budget ga jij aan de slag en controleer jij of de besproken mogelijkheden financieel haalbaar zijn.

Na jouw akkoord gaan jouw collegas van de tekenafdeling er mee aan de slag. De volgende stap voor jou is om uittrekstaten te maken.

In de tussentijd is de kopersbegeleider met de klant bezig met meer- en minderwerk. Ook dit neem jij mee in je werk zodat er een volledig kostenplaatje ontstaat.

Tijdens het gehele proces hou jij contact met de verkopers de modelleurs en kopersbegeleider. Naast de calculator ben jij voor hun een belangrijke adviseur. Kortom een diverse rol dus.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier