Groepsleider Systems
VDL ETG Eindhoven
Eindhoven
6 dagen geleden

Voor VDL ETG Eindhoven zijn wij op zoek naar een vakvolwassen, mensgerichte teamleider met een oog voor continue verbeteren.

Geen dag is hetzelfde, jij kunt snel schakelen en je haalt energie uit het werken met collega’s binnen een dynamische, high tech organisatie!

Functieomschrijving

Als Groepsleider WF Systems heb je de leiding over + / - 25 monteurs die modules en systemen assembleren en kwalificeren.

Je organiseert de dynamische productie load en je zorgt ervoor dat systemen conform QLTC-eisen geleverd worden. Het zorgen voor beschikbaarheid van materialen, mensen, tooling en overige productiefaciliteiten behoort dus tot jouw verantwoordelijkheden.

Verder bewaak je de voortgang, los je problemen op, en doe je de nodige aanpassingen in het proces. Als Groepsleider ben je ervoor verantwoordelijk dat systemen QLTC juist geproduceerd worden : volgens de juiste kwaliteit, op tijd, tegen de juiste kosten en conform de juiste specificaties.

Eventuele technische afwijkingen moeten in overleg met de klant afgestemd en gedocumenteerd worden. Daarnaast wordt geanticipeerd op mogelijke bottlenecks in het productieproces en worden structurele maatregelen ter verbetering genomen.

In nauw overleg met de Program Manager wordt op het gebied van QLTC continu gewerkt aan verbeteringen van het proces. Tevens ben je verantwoordelijk voor (de kwaliteit en de continuïteit van) de personele bezetting.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een technische hbo-opleiding, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde;
 • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een assemblage gerelateerde omgeving;
 • Je bent besluitvaardig, communicatief en motiverend;
 • Je hebt kennis van en ervaring met :
 • mechatronica;
 • assemblage van complexere producten;
 • lean Manufacturing;
 • kwaliteitsprogramma’s.
 • Wat bieden wij?

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf waar kracht door samenwerking’ centraal staat.

  We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Naast uitdagend werk en leuke collega s bieden wij je ook :

 • een goed salaris
 • een jaarlijkse winstuitkering
 • 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Verder krijg je bij een goede pensioenregeling, een jaarlijks VDL-feest met alle collega’s van VDL Groep, doorgroeimogelijkheden en diverse collectiviteitsregelingen en aanbiedingen.

  Contactinformatie

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature!

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken producten te maken die op het randje van het maakbare zijn?

  Bij VDL ETG Eindhoven ontwikkelen en produceren we complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is.

  Wij bieden je technische uitdagingen waarbij je een bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen.

  Met een team van zo'n 800 enthousiaste en gedreven collega's ontwikkelen en produceren we hightech apparatuur voor internationale klanten in diverse markten zoals de semiconductor, analytische, science, solar, medische en aerospace industrie.

  Werken bij VDL ETG Eindhoven betekent veel variatie in je werk en samenwerken binnen een informele en open sfeer. Je krijgt alle kansen om jouw resultaatgerichte aanpak te tonen door de grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt.

  Of dat nu is op het gebied van engineering, productie, logistiek of inkoop. Tevens bieden we jou opleidingsmogelijkheden om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten.

  De combinatie van engineering en hightech productiefaciliteiten onder één dak maakt VDL ETG een unieke werkgever met veel doorgroeimogelijkheden in binnen- en buitenland.

  Ben jij iemand die van aanpakken houdt? Een techneut in hart en nieren? Word dan onze nieuwe collega! #LI-GH1

  LI-GH1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier