Monteur Verlichting & Kabeldraagsystemen
Werktijd Uitzendburo
Drachten, NL
4 dagen geleden

Je werkt als monteur op verschillende projecten. Je bevestigd kabeldraagsystemen en verlichting op zeer verschillende projecten.

Dit kan variëren van industriële panden tot ziekenhuizen en winkels. Je werkt veelal aan het plafond of dak, waarbij je in de hoogwerker staat.

Indien je nog geen VCA (veiliheidscertificaat) en hoogwerkercertificaat hebt, kun je dat via ons behalen! De projecten zijn de ene keer dichtbij, en de andere keer wat verder rijden.

Hoe is het om daar te werken?

Bij deze werkgever worden medewerkers gezocht die hier langere tijd willen blijven. Er wordt daarom ook geïnvesteerd in goede arbeidsvoorwaarden, materiaal en werkkleding.

Je bent geen nummer bij dit bedrijf en komt te werken in een gezellig en professioneel team.

Je opleiding / diploma’s en ervaring?

Een rijbewijs B is vereist zodat je na een inwerkperiode ook zelfstandig naar projecten kunt reizen.

VCA en hoogwerkercerfiticaat is vereist. Indien je dit nog niet hebt, kun je dit via Werktijd behalen als je een positief kennismakingsgesprek hebt gehad met het bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier