BBL-Leerling hovenier
Het Groen Werkt
Maastricht, NL
9 dagen geleden

Vacatures

Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

BBL-Leerling hovenier (Maastricht)

Maastricht 01-02-2019

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier in de regio Maastricht. Ben jij op dit moment bezig met de opleiding tot hovenier / groenvoorziener en zoek je nog een leerwerkplek of wil je hier binnenkort mee gaan beginnen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als leerling hovenier ben je vier dagen in de week aan 't werk en ga je één dag in de week naar school. Tijdens dit BBL-

traject staat jouw ontwikkeling centraal. Als leerling hovenier / groenvoorziener verricht je onder andere de volgende werkzaamheden :

 • Aanleggen van (sier)-bestratingen;
 • Snoeien van diverse bomen en struiken;
 • Het onderhouden van tuinen, plantsoenen, sportvelden etc.;
 • Plantwerkzaamheden.
 • Jouw toekomstbeeld :

  Je hebt alweer 5 jaar geleden je Hoveniersopleiding afgerond en je bent een vaste kracht binnen je bedrijf. Je bent al meermaals benaderd door concurrerende hoveniersbedrijven om eens op gesprek te komen voor een mooi baanaanbod, maar jij bent tevreden bij je huidige werkgever.

  Hij heeft je immers alweer een volgende opleiding aangeboden tot projectleider! Momenteel leg je zelf de particuliere tuinen geheel zelfstandig aan met je leerling-

  collega die je op weg helpt om net zo’n vakman te worden als jijzelf. Aan het einde van de week heb je weer een prachtige tuin aangelegd, de klanten zijn blij en jij gaat tevreden je weekend tegemoet!

  Functie eisen

  Wij vragen kandidaten te reageren die zich kunnen vinden in onderstaande functie eisen :

 • Bereid is om te leren;
 • Volgt een groene opleiding of gaat / wil hier binnenkort mee beginnen;
 • Iemand die van aanpakken weet;
 • Groene vingers;
 • Rijbewijs B is een pre.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je gaat werken bij een bloeiend en groeiend Hoveniersbedrijf. Je volgt een opleiding in je eigen woon- of werkomgeving en je studiekosten worden deels vergoed.

  Je krijgt een bij deze functie een passend salaris.

  Het mooie aan deze vacature is dat je - bij goed functioneren uiteraard - geen leerling hovenier blijft, maar de kans krijgt om door te groeien naar de functie van hovenier.

  Een startersbaan met toekomst!

  Sollicitatieprocedure

  Heb jij interesse in de functie leerling hovenier? Voor meer informatie over deze vacature kun je contact op nemen via 085-

  2019800. Solliciteren kun je doen door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie hetgroenwerkt.nl.

  3251LE Stellendam

  Telefoonnummer : 085-2019800

  E-mail adres : sollicitatie hetgroenwerkt.nl

  Terug naar alle vacatures

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier